News

Diana Șoșoacă, despre intrarea Bucureștiului în scenariul roșu: “Le este frică”

05.03.2021 | 22:49
Diana Sosoaca despre intrarea Bucurestiului in scenariul rosu Le este frica
ADVERTISEMENT

Diana Șoșoacă, senatoare aleasă pe listele Alianței pentru Unirea Românilor, a explicat vineri prin intermediul unui video prezentat la România TV, motivele pentru care Bucureștiul va intra în scenariul roșu, declarând că: “le este frică de ceea ce va urma, lumea a început să se adune!”

Șoșoacă a avut astăzi un atac furibund la adresa președintelui Iohannis, explicându-i acesta că el se află în slujba poporului român și că trebuie să fie o slugă a acestuia.

ADVERTISEMENT

Senatoarea continuă modalitatea proprie de a face politică, folosindu-se de live-uri în care comentează orice subiect despre care consideră că este de interes pentru agenda publică.

Diana Șoșoacă, reacție la intrarea Bucureștiului în scenariul roșu: “Guvernanților le este frică”

“Lumea a început să se adune, am vorbit la emisiunea doamnei Bahmuțeanu și le-am spus oamenilor: ieșiți cu toții, ieșiți milioane!

ADVERTISEMENT

L-au demis pe domnul Berbeceanu din funcția de prefect pentru că el s-a opus carantinării Bucureștiului și l-au pus pe Alin Stoica.

Astăzi vedem știri că Bucureștiul a intrat în scenariul roșu. Știți de ce este în scenariul roșu? Nu pentru că e COVID, ci pentru că se adună sute de mii de oameni la București pe 7 martie.

ADVERTISEMENT

Comisia Europeană a precizat că vaccinarea nu va putea să fie obligatorie, că nu se poate impune un pașaport al vaccinării.

Am înțeles că în Parlamentul European avem aceeași problemă a inculturii juridice, în fabrica de legi a UE este masivă incultura juridică și foarte mulți de acolo nu au ce căuta.

ADVERTISEMENT

Atâta timp cât există Convenția de la Oviedo tu nu poți adopta nicio lege care să oblige pe cineva la un act medical”, a declarat Diana Șoșoacă în materialul video prezentat la România TV.

Diana Șoșoacă îl atacă dur pe Klaus Iohannis

„Bă Iohannis, nu e nici Guvernul tău, nici Parlamentul tău, nici tu măcar nu ești președintele tău. Nu e poporul tău și nu e țara ta băi.

E țara și poporul nostru. Iar tu ești o slugă. Voi toți din Parlament și Guvern sunteți slugile poporului români, plătiți din bani publici. Să vă intre bine în cap, slugi, asta să țineți minte!”, a răbufnit Șoșoacă.

ADVERTISEMENT