News

Diana Șoșoacă, despre măsurile din pandemie: “Am luptat cu un regim bolșevico-stalinist”

16.02.2021 | 21:00
Diana Sosoaca despre masurile din pandemie Am luptat cu un regim bolsevicostalinist
Diana Șoșoacă, dezvăluiri șocante. ”Am fost luată de pe stradă cu un pistol la tâmplă şi cu un cuţit la gât”. foto: - Inquam - George Călin
ADVERTISEMENT

Senatoarea Diana Iovanici-Șoșoacă a comentat marți, în direct la Antena 3, măsurile pe care le-a luat în ultimul an România pentru limitarea răspândirii noului coronavirus, declarând că: “o mână de juriști am luptat în ultimul an cu acest regim bolșevico-stalinist, cu anumite măsuri chiar fasciste”.

Șoșoacă a fost exclusă luni din partid și din funcția pe care o deținea în cadrul Comisiei pentru Cercetarea Abuzurilor.

ADVERTISEMENT

Senatoarea a lămurit tot ieri motivele pentru care crede că a fost exclusă din partid, spunând că totul a început în momentul în care a declarat că dorește suspendarea lui Iohannis.

Diana Șoșoacă despre măsurile din pandemie: “Am luptat cu un regim bolșevico-stalinist”

“Sunt un lup singuratic, lupt pentru adevăr și nu voi uita niciodată lupta mea de 20 de ani și, mai ales, nu voi uita lupta mea din ultimul an mai ales pentru românii, cel mai restricționat popor din UE.

ADVERTISEMENT

O mână de juriști am luptat cu acest regim bolșevico-stalinist, iar anumite măsuri le-am numit ca fiind fasciste.

Ceea ce a făcut AUR referitor la Comisia pentru Cercetarea abuzurilor este criminal. La ce dosare sunt acolo, dacă nu aș fi avut 20 de ani experiență fructoasă în avocatură, nu aș fi rezistat.

ADVERTISEMENT

Comisia de Abuzuri este un fel de Avocat al Poporului din ‘fabrica de legi’ a României, dar acolo nu poți să mergi fără experiență”, a declarat Diana Șoșoacă la Antena 3.

Senatoarea despre AUR: “În partid femeile nu au voie să iasă la rampă”

“AUR este un partid în care femeile nu au voie să iasă la rampă, doar dacă le aduce acei bani din partea statului, 30.000 de euro din partea statului pentru o femeie membru, comparativ cu 15.000 pentru un bărbat.

ADVERTISEMENT

Doar bărbații pot vorbi în partid, i-am rugat să aducă mai mulți juriști, s-au bazat foarte mult pe mine, dar nu puteam să fac tot.

Eu nu sunt în Partdul Neamul Românesc, nu am fost niciodată membru, am fost pe lista profesioniștilor susținuți de PNR, noi am vrut să participăm la alegerile din 2024.

George Simion a venit el către noi și a zis că va prelua el în Alianța pentru Unirea Românilor toți membri din partidele naționaliste, au pus membri, soț și soție pentru a umple acele liste.

In afară de mine și George Simion, eu nu am văzut pe nimeni în țară să facă campanie electorală. Eu am făcut totul pentru dragoste pentru popor, nu am ce să îmi reproșez.

Îmi pare sincer rău, nu mă interesează nicio președinție, dacă voiam asta nu puteam să solicit eu un congres pentru a prelua aceste funcții? În Parlament din punct de vedere material pentru mine este o pierdere, dar am pus în balanță ce se întâmplă in România cu ce aș putea face”, a adăugat senatoarea Șoșoacă.

ADVERTISEMENT