Life

Diana Șoșoacă, detalii despre fosta relație a soției lui George Simion. Senatoarea a dat-o de gol pe Ilinca Munteanu

Diana Șoșoacă a oferit detalii despre fosta relație a soției lui George Simion. Senatoarea nu vede cu ochi buni căsnicia Ilincăi Munteanu cu liderul AUR.
30.08.2022 | 17:58
Diana Sosoaca detalii despre fosta relatie a sotiei lui George Simion Senatoarea a dato de gol pe Ilinca Munteanu
Ce a spus Diana Șoșoacă despre fostul partener al soției lui George Simion. Sursa foto: facebook, colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

Diana Șoșoacă nu vede cu ochi buni mariajul dintre George Simion și Ilinca Munteanu. Senatoarea a oferit detalii despre fosta relație a soției liderului AUR și nu crede că aceasta va avea o căsnicie fericită.

Diana Șoșoacă, despre soția lui George Simion: ”Păcat că și-a lăsat iubitul cu care era de vreo doi ani de zile”

Diana Șoșoacă a dezvăluit într-o discuție online cu jurnalista Adriana Bahmuțeanu că Ilinca Munteanu, înainte de a a ajunge în fața altarului cu George Simion, a avut o relație timp de doi ani cu un alt băiat. Pe acesta l-ar fi părăsit pentru fi împreună cu celebrul politician, iar Diana Șoșoacă nu crede că tânăra a procedat bine.

ADVERTISEMENT

Diana Șoșoacă a mai precizat că Ilinca Munteanu este bună prietenă cu una dintre prietenile sale. Senatoarea și-a exprimat mila față de ea, deoarece s-ar fi riscat în mariajul cu George Simion.

”Mie știi de cine îmi e milă? De fetița asta. Are 22 de ani, am fost amândouă de vârsta asta. Eu la 22 de ani mă și măritam prima oară. Pornești cu atâtea  visuri.

ADVERTISEMENT

Normal, ar trebui să ai un om cu care să pornești în viață, la 22 de ani, crezi că toată lumea îți aparține, ești fericită, îl vezi ca pe Făt-Frumos, ai vrea să te duci să alergi cu el, să te ții de mână, să alergi prin ploaie, să te săruți în ploaie, să te duci la malul mării să te tăvălești prin valuri, să te duci să fii fericită, să intri în discoteci, să ai niște petreceri private.

Ea este privată de toate astea. Dacă ea își închipuie că va avea parte de acest romantism, eu am văzut-o cum e, e romantică. Întâmplător este bună prietenă cu o prietenă de-a mea. Păcat că și-a lăsat iubitul cu care era de vreo doi ani de zile pentru a face acest pas pe care eu nu îl văd bine (…) dar politica este o mare nenorocire.”, a spus Diana Șoșoacă într-o discuție cu Adriana Bahmuțeanu, postată pe youtube.

ADVERTISEMENT

S-a căsătorit Ilinca Munteanu cu George Simion din interes?

Întrebată de Adriana Bahmuțeanu dacă Ilinca s-a căsătorit din ”interes” cu co-președintele AUR, Diana Șoșoacă a evitat să-și exprime opinia. În schimb, este de părere că tânăra va duce o luptă grea cu politica.

De asemenea, senatoarea l-a criticat pe George Simion pentru cum și-a organizat nunta. Din punctul său de vedere, parlamentarul ”a cerșit” pentru a-și organiza petrecerea, făcând referire la brânza donată de Gigi Becali.

ADVERTISEMENT

Diana Șoșoacă a mai catalogat nunta liderului AUR o ”mizerie și o țigăneală”, deoarece le-ar fi indicat oamenilor săi de unde să-i ia legume pentru petrecere, în condițiile în care dispune de un salariu de 10.000 de euro.

ADVERTISEMENT