Life

Diana Șoșoacă, dezvăluiri despre relația cu soțul său: “Este cea mai mare iubire a vieții mele”

Diana Șoșoacă a făcut dezvăluiri despre relația cu soțul său, Dumitru-Silvestru Șoșoacă. Fosta membră AUR a fost invitată în platoul emisiunii lui Denise Rifai.
25.07.2022 | 10:22
Diana Sosoaca dezvaluiri despre relatia cu sotul sau Este cea mai mare iubire a vietii mele
Diana Șoșoacă, dezvăluiri despre relația cu soțul său. Sursa foto: Captură YouTube, Facebook/ Colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

Diana Șoșoacă a vorbit despre relația pe care o are cu soțul ei, dar și ce fel de soție este. Invitată la 40 de întrebări cu Denise Rifai, fosta membră AUR a făcut mai multe dezvăluiri despre viața personală.

Diana Șoșoacă, dezvăluiri despre relația cu soțul său

În cadrul emisiunii lui Denise Rifai, Diana Șoșoacă a spus că toți bărbații și-ar dori să aibă o soție ca ea, dat fiind faptul că este plecată foarte mult de acasă.

ADVERTISEMENT

Diana Șoșoacă a mai spus că partenerul ei de viață, Dumitru-Silvestru Șoșoacă, este “cea mai mare iubire” a vieții sale.

Cei doi s-au cunoscut tot prin intermediul unei lupte pentru România. Diana Șoșoacă a fost cucerită de soțul său prin inteligență și prin vastele cunoștințe de istorie pe care le deține.

ADVERTISEMENT

Pentru fosta membră AUR, inteligența reprezintă un aspect foarte important într-o relație. Senatoarea susține că partenerul ei vorbește destul de mult acasă, chiar dacă nu iese în public atât de des.

“Cred că toți bărbații și-ar dori o soție ca mine pentru că nu prea stau pe acasă și ar sta foarte liniștiți, numai că văd că Silviu o caută cu lumânarea, stă pe lângă mine. Da, este cea mai mare iubire a vieții mele. (…)

ADVERTISEMENT

Pe vremuri mai și găteam, acum, când gătesc e sărbătoare. Deschide o șampanie că a gătit nevasta, ce să spun.

Sunt liniștită, vorbește el acasă, ca eu să pot să compensez în public. Inteligența, sclipirea, impetuozitatea, curajul de a spune lucrurilor pe nume, verticalitatea și foarte multe cunoștințe de istorie (n.r așa a cucerit-o soțul pe Diana Șoșoacă).

ADVERTISEMENT

M-a cucerit cu inteligența, evident. Nu mai avem 15 ani să ne cucerim cu frumusețea. Frumusețea este interioară, mentală.”, a declarat Diana Șoșoacă la 40 de întrebări cu Denise Rifai, de la Kanal D.

Cine este soțul Dianei Șoșoacă

Dumitru-Silvestru Șoșoacă, cel de-al treilea soț al Dianei Șoșoacă, lucrează la o firmă care se ocupă cu activități de consultanță pentru afaceri și management.

Soțul Dianei Șoșoacă este “șef de tură” în cadrul firmei la care este angajat, iar venitul său anual declarat este de 28.000 de lei.

Pe de altă parte, Diana Șoșoacă are un venit anual de 250.000 de lei la cabinetul de avocatură. Partenerul său de viață câștigă lunar aproximativ 2.300 de lei, scrie wowbiz.ro, în timp ce fosta membră AUR are un venit de 20.000 de lei lunar.

Potrivit declarației sale de avere, senatoarea ar deține mai multe terenuri și locuințe, conturi bancare în care se află aproximativ 15.000 de euro, dar și obiecte de artă pe care le-a moștenit de la familia sa.

ADVERTISEMENT