Diana Șoșoacă, dialog șocant, în direct, la TV: “Europa fierbe, sunt milioane de oameni în stradă”

Rareș Mușătoiu   
în HotNews
08/03/2021, 21:28
Diana Șoșoacă, dialog șocant, în direct, la TV: “Europa fierbe, sunt milioane de oameni în stradă”
Diana Șoșoacă, dialog delirant, în direct, la TV: "Europa fierbe, sunt milioane de oameni în stradă" foto: hepta.ro

Diana Șoșoacă, senatoare aleasă pe listele Alianței pentru Unirea Românilor, a avut o declarație delirantă, luni, în direct la România TV, spunând că: “în Europa sunt milioane de oameni pe străzi, toată lumea fierbe, de ce nu se spun aceste lucruri?”

În ultimele zile, senatoarea a oferit mai multe atacuri împotriva autorităților, în contextul în care orașe importante din România sunt din nou în scenariul roșu, iar Timișoara se află în carantină.

Diana Șoșoacă, delir incredibil la TV: “Europa fierbe, sunt milioane de oameni pe străzi”

Diana Șoșoacă: “Toată Europa este în fierbere, sunt milioane de oameni pe străzi care se luptă cu forțele de ordine, în Germania au ieșit peste 2.5 milioane de nemți săptămânal și au protestat, au ajuns la bătăi cu jandarmii. Când au ieșit în America oamenii să protesteze, au avut multe infectări?”

Niels Schnecker: “După proteste au fost foarte mulți morți în SUA, acest lucru s-a văzut…”

Șoșoacă: “Lăsați exagerările astea, nu vă crede nimeni, avem rude și oameni în SUA, nu există așa ceva, încetați odată cu aceste minciuni (n. red. datele oficiale care arată că peste 520.000 de oameni au decedat în SUA în urma infecției cu SARS-CoV-2), e inadmisibil așa ceva.

Domnul profesor Streinu-Cercel mi-a zis că poate am avut covid și că probabil eu am mers pe imunitate de turmă.

Da eu am mers pe imunitatea de turmă ,adică varianta deșteptă. Cine v-a spus așa ceva, vă minte cu nerușinare, aparatul RT-PCR nu poate să depisteze cine este infectat. Dați-mi date oficiale!”

Niels Schnecker: “Donald Trump, pe care amândoi îl respectăm, el este cel care a susținut acest lucru, legat de numărul de morți din SUA care depășește numărul de morți din al Doilea Război Mondial și Războiul din Vietnam la un loc, nu cred că el ar fi mințit”.

Șoșoacă: “Eu nu am auzit așa ceva, în aceste condiții eu vreau să îmi furnizați date oficiale când spuneți ceva și vreau să văd în urma căror date științifice s-a ajuns la așa ceva”.

Diana Șoșoacă, reacție la intrarea Bucureștiului în scenariul roșu: “Guvernanților le este frică”

“Lumea a început să se adune, am vorbit la emisiunea doamnei Bahmuțeanu și le-am spus oamenilor: ieșiți cu toții, ieșiți milioane!

L-au demis pe domnul Berbeceanu din funcția de prefect pentru că el s-a opus carantinării Bucureștiului și l-au pus pe Alin Stoica.

Astăzi vedem știri că Bucureștiul a intrat în scenariul roșu. Știți de ce este în scenariul roșu? Nu pentru că e COVID, ci pentru că se adună sute de mii de oameni la București pe 7 martie.

Comisia Europeană a precizat că vaccinarea nu va putea să fie obligatorie, că nu se poate impune un pașaport al vaccinării.

Am înțeles că în Parlamentul European avem aceeași problemă a inculturii juridice, în fabrica de legi a UE este masivă incultura juridică și foarte mulți de acolo nu au ce căuta.

Atâta timp cât există Convenția de la Oviedo tu nu poți adopta nicio lege care să oblige pe cineva la un act medical”, a declarat Diana Șoșoacă în materialul video prezentat la România TV.

Închide ×