News

Diana Șoșoacă, exclusă din grupul AUR și revocată din toate funcțiile din Parlament. Zi neagră pentru senatoare!

15.02.2021 | 18:57
Diana Sosoaca exclusa din grupul AUR si revocata din toate functiile din Parlament Zi neagra pentru senatoare
Diana Șoșoacă, dezvăluiri șocante. ”Am fost luată de pe stradă cu un pistol la tâmplă şi cu un cuţit la gât”. foto: - Inquam - George Călin
ADVERTISEMENT

Claudiu Târziu a anunțat că AUR a exclus-o din rândurile sale pe Diana Șoșoacă, aceasta fiind revocată din toate funcțiile din Parlament.

Liderul grupului parlamentar senatorial AUR, Claudiu Târziu, a anunțat în plen excluderea din partid a senatoarei Diana Șoșoacă.

ADVERTISEMENT

De asemenea, politicianul a fost revocat din funcția de președinte al Comisiei pentru cercetarea abuzurilor și din cea de membru al Comisiei juridice.

Diana Șoșoacă nu știe de ce a fost exclusă din grupul AUR

Partidul AUR a exclus-o din rândurile sale pe doamna Diana Şoşoacă, după cum ştiţi. Prin urmare, o revocăm din toate funcţiile pe care le deţine ca membru al grupului AUR, aşa încât propunem ca doamna Şoşoacă să nu mai facă parte din Comisia pentru cercetarea abuzurilor, respectiv, Comisia juridică din cadrul Senatului”, a declarat Târziu, conform Agerpres.

ADVERTISEMENT

Locul Dianei Șoșoacă ca președinte al Comisiei pentru cercetarea abuzurilor va fi luat de Rodica Boancă, iar cel de membru al Comisiei juridice de Dorin Cristian Mate.

Diana Șoșoacă a afirmat în replică că a aflat din presă de faptul că nu mai are susținerea grupului parlamentar AUR. Șoșoacă susține că nu a fost notificată niciodată că ar fi fost exclusă din acest grup.

ADVERTISEMENT

Ninel Peia, liderul Partidului Neamul Românesc, a comentat excluderea Dianei Șoșoacă din grupul AUR.

„Ea ar fi pus în pericol statul globalist neomarxist de tip bolșevic (…) Considerăm că structurile statului sunt infiltrate de soldați bine instruiți ai unor structuri asociative străine și chiar ale unor state străine”, a spus Peia.

ADVERTISEMENT

Nu George Simion este de vină, ci alții din spatele lui. Nu am ce să-i reproșez lui George Simion care a fost deschis la dialog (…) Ruptura nu este nouă și este datorată unor persoane din conducerea AUR care nu au fost de acord cu acest proiect politic”, a completat Peia.

ADVERTISEMENT