ADVERTISEMENT
News

Diana Șoșoacă, exclusă din grupul AUR și revocată din toate funcțiile din Parlament. Zi neagră pentru senatoare!

Autor: Flaviu Popa | 15.02.2021 | 18:57
Diana Șoșoacă, exclusă din grupul AUR și revocată din toate funcțiile din Parlament. Zi neagră pentru senatoare!
Diana Șoșoacă, dezvăluiri șocante. ”Am fost luată de pe stradă cu un pistol la tâmplă şi cu un cuţit la gât”. foto: - Inquam - George Călin

Claudiu Târziu a anunțat că AUR a exclus-o din rândurile sale pe Diana Șoșoacă, aceasta fiind revocată din toate funcțiile din Parlament.

ADVERTISEMENT

Liderul grupului parlamentar senatorial AUR, Claudiu Târziu, a anunțat în plen excluderea din partid a senatoarei Diana Șoșoacă.

De asemenea, politicianul a fost revocat din funcția de președinte al Comisiei pentru cercetarea abuzurilor și din cea de membru al Comisiei juridice.

ADVERTISEMENT

Diana Șoșoacă nu știe de ce a fost exclusă din grupul AUR

Partidul AUR a exclus-o din rândurile sale pe doamna Diana Şoşoacă, după cum ştiţi. Prin urmare, o revocăm din toate funcţiile pe care le deţine ca membru al grupului AUR, aşa încât propunem ca doamna Şoşoacă să nu mai facă parte din Comisia pentru cercetarea abuzurilor, respectiv, Comisia juridică din cadrul Senatului”, a declarat Târziu, conform Agerpres.

Locul Dianei Șoșoacă ca președinte al Comisiei pentru cercetarea abuzurilor va fi luat de Rodica Boancă, iar cel de membru al Comisiei juridice de Dorin Cristian Mate.

ADVERTISEMENT

Diana Șoșoacă a afirmat în replică că a aflat din presă de faptul că nu mai are susținerea grupului parlamentar AUR. Șoșoacă susține că nu a fost notificată niciodată că ar fi fost exclusă din acest grup.

Ninel Peia, liderul Partidului Neamul Românesc, a comentat excluderea Dianei Șoșoacă din grupul AUR.

ADVERTISEMENT

„Ea ar fi pus în pericol statul globalist neomarxist de tip bolșevic (…) Considerăm că structurile statului sunt infiltrate de soldați bine instruiți ai unor structuri asociative străine și chiar ale unor state străine”, a spus Peia.

Nu George Simion este de vină, ci alții din spatele lui. Nu am ce să-i reproșez lui George Simion care a fost deschis la dialog (…) Ruptura nu este nouă și este datorată unor persoane din conducerea AUR care nu au fost de acord cu acest proiect politic”, a completat Peia.

ADVERTISEMENT
CITEȘTE mai multe articole interesante din categoriile NEWS, SPORT sau LIFE
ADVERTISEMENT
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Câștigă ACUM o Dacia Logan, 2.000 de euro și multe alte premii!
  • Nr. 842. 32 pagini. Doar 5 lei!