ADVERTISEMENT
News

Diana Șoșoacă îl atacă dur pe Raed Arafat: ”E o bucurie a lui de a vedea cum suferă oamenii, în speţă copiii”

Autor: Robert Cristea | 09.02.2021 | 08:35
Diana Șoșoacă îl atacă dur pe Raed Arafat: ”E o bucurie a lui de a vedea cum suferă oamenii, în speţă copiii”
Diana Șoșoacă îl atacă dur pe Raed Arafat: ”E o bucurie a lui de a vedea cum suferă oamenii, în speţă copiii.”. Foto: colaj Inquam Photos

Diana Șoșoacă consideră că Raed Arafat abuzează copiii din România. Senatoarea Aur este nemulțumită de faptul că elevii sunt obligați să poarte mască de protecție până și în sălile de clasă sau la orele de educație fizică.

ADVERTISEMENT

”Eu cred că la noi este vorba despre o bucurie a domnului Arafat de a vedea cum suferă oamenii, în speţă copiii,” a afirmat Șoșoacă, potrivit România TV.

Aceasta susține că măsurile restrictive impuse de Raed Arafat, în special pentru copii, sunt mult prea dure. ”De ce în alte ţări copiii nu sunt obligaţi să poarte măşti în clase”, a întrebat Șoșoacă.

ADVERTISEMENT

Diana Șoșoacă: ”Copiii din România sunt abuzaţi de această persoană de un an şi ceva”

“Domnul Arafat are o problemă gravă. Conform tuturor studiilor psihologice, abuzatul devine abuzator. Ştim unde a copilărit domnul Arafat. Altă explicaţie nu există. Copiii din România sunt abuzaţi de această persoană de un an şi ceva.

De ce în alte ţări copiii nu sunt obligaţi să poarte măşti în clase, ci doar atunci când ies pe hol? În alte ţări, copiii nu fac sport cu masca pe gură, în România fac.

ADVERTISEMENT

Nu trebuie să fi absolvit Medicina să-ţi dai seama că atunci când ai mască pe gură nu poţi face efort”, a declarat Diana Şoşoacă, potrivit România TV.

Ce sfat are Diana Șoșoacă pentru părinți?

Senatoarea AUR îi sfătuiește pe părinți să depună notificări la Inspectoratul Școlar, în așa fel încât copiii lor să nu poată fi testați pentru coronavirus fără acordul lor. Diana Șoșoacă susține că șefului DSU îi place să vadă cum ”suferă oamenii, în special copiii”.

ADVERTISEMENT

“Cum e posibil ca în Franţa masca să fie obligatorie pentru copiii de peste 11 ani, în celelalte ţări copiii să stea fără măşti la ore? Eu cred că la noi este vorba despre o bucurie a domnului Arafat de a vedea cum suferă oamenii, în speţă copiii.

Le recomand părinţilor să depună notificare la şcoală, la inspectoratul şcolar, să nu semneze nimic. Nimeni nu are dreptul să atingă un fir de păr din capul copilului fără acordul părintelui. Sunt filmuleţe pe net în care se arată cum copiii sunt abuzaţi fizic de testări”, a mai precizat Diana Șoșoacă.

ADVERTISEMENT
CITEȘTE mai multe articole interesante din categoriile NEWS, SPORT sau LIFE
ADVERTISEMENT
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Câștigă ACUM o Dacia Logan, 2.000 de euro și multe alte premii!
  • Nr. 841. 32 pagini + CD. Doar 10lei!