News

Diana Șoșoacă îl atacă dur pe Raed Arafat: ”E o bucurie a lui de a vedea cum suferă oamenii, în speţă copiii”

09.02.2021 | 08:35
Diana Sosoaca il ataca dur pe Raed Arafat E o bucurie a lui de a vedea cum sufera oamenii in speta copiii
ADVERTISEMENT

Diana Șoșoacă consideră că Raed Arafat abuzează copiii din România. Senatoarea Aur este nemulțumită de faptul că elevii sunt obligați să poarte mască de protecție până și în sălile de clasă sau la orele de educație fizică.

”Eu cred că la noi este vorba despre o bucurie a domnului Arafat de a vedea cum suferă oamenii, în speţă copiii,” a afirmat Șoșoacă, potrivit România TV.

ADVERTISEMENT

Aceasta susține că măsurile restrictive impuse de Raed Arafat, în special pentru copii, sunt mult prea dure. ”De ce în alte ţări copiii nu sunt obligaţi să poarte măşti în clase”, a întrebat Șoșoacă.

Diana Șoșoacă: ”Copiii din România sunt abuzaţi de această persoană de un an şi ceva”

“Domnul Arafat are o problemă gravă. Conform tuturor studiilor psihologice, abuzatul devine abuzator. Ştim unde a copilărit domnul Arafat. Altă explicaţie nu există. Copiii din România sunt abuzaţi de această persoană de un an şi ceva.

ADVERTISEMENT

De ce în alte ţări copiii nu sunt obligaţi să poarte măşti în clase, ci doar atunci când ies pe hol? În alte ţări, copiii nu fac sport cu masca pe gură, în România fac.

Nu trebuie să fi absolvit Medicina să-ţi dai seama că atunci când ai mască pe gură nu poţi face efort”, a declarat Diana Şoşoacă, potrivit România TV.

ADVERTISEMENT

Ce sfat are Diana Șoșoacă pentru părinți?

Senatoarea AUR îi sfătuiește pe părinți să depună notificări la Inspectoratul Școlar, în așa fel încât copiii lor să nu poată fi testați pentru coronavirus fără acordul lor. Diana Șoșoacă susține că șefului DSU îi place să vadă cum ”suferă oamenii, în special copiii”.

“Cum e posibil ca în Franţa masca să fie obligatorie pentru copiii de peste 11 ani, în celelalte ţări copiii să stea fără măşti la ore? Eu cred că la noi este vorba despre o bucurie a domnului Arafat de a vedea cum suferă oamenii, în speţă copiii.

ADVERTISEMENT

Le recomand părinţilor să depună notificare la şcoală, la inspectoratul şcolar, să nu semneze nimic. Nimeni nu are dreptul să atingă un fir de păr din capul copilului fără acordul părintelui. Sunt filmuleţe pe net în care se arată cum copiii sunt abuzaţi fizic de testări”, a mai precizat Diana Șoșoacă.

ADVERTISEMENT