ADVERTISEMENT
News

Diana Șoșoacă îl desființează pe Raed Arafat: „Mâinile lui sunt pline de sânge”

Diana Șoșoacă a lansat acuzații grave la adresa lui Raed Arafat. Aceasta a subliniat că mâinile șefului DSU sunt pline de sânge.
Autor: Cerasela Stafie | 21.06.2021 | 20:21
Diana Șoșoacă îl desființează pe Raed Arafat: „Mâinile lui sunt pline de sânge
Diana Șoșoacă îl desființează pe Raed Arafat: "Mâinile lui sunt pline de sânge" Colaj: Fanatik

Senatoarea independentă l-a criticat în termeni duri pe Raed Arafat. Acesta din urmă a explicat că intervenția pompierilor în cazul accidentului care s-a soldat cu moartea pilotului Adrian Cernea a fost una dificilă din cauza zonei greu accesibile.

ADVERTISEMENT

Diana Șoșoacă nu a dat semne că a înțeles despre ce vorbește șeful DSU. Avocata a precizat că declarațiile lui nu fac decât să evidențieze o „incompetență crasă”.

Diana Șoșoacă îl desființează pe Raed Arafat: „Mâinile lui sunt pline de sânge”

Diana Șoșoacă a precizat că declarațiile lui Raed Arafat „arată incompetenţa crasă pe care acest om o afişează”, potrivit România TV.

ADVERTISEMENT

„Îi lipsește empatia, compasiunea, îi lipseşte sufletul. Toate guvernările l-au susţinut pe domnul Arafat şi avem numai morţi pe mâinile lui,” a adăugat senatoarea.

Nu s-a limitat la descrierea calităților care îi lipsesc șefului DSU și a precizat și că se face vinovat de moartea unor oameni: „mâinile lui sunt pline de sânge. Nici la acest moment nu e în stare să-şi dea demisia, ceea ce înseamnă că nu are pic de demnitate şi onoare”.

ADVERTISEMENT

„E inacceptabil că o astfel de persoană, că om nu poţi fi, să nu ai pic de inflexiune a vocii când vorbeşti de vieţi pierdute. Raed Arafat are salariu inclusiv de acest om care şi-a pierdut viaţa,” a adăugat aceasta.

„O infatuare şi o îngâmfare care nu îi arată decât incompetenţa, egocentrismul şi autoidolatria de care dă dovadă. Acest Guvern şi acest preşedinte nu dau dovadă decât că probabil sunt nişte servicii secrete externe care îl impun pe Raed Arafat în funcţia de şef DSU,” a conchis aceasta.

ADVERTISEMENT

Ce a spus Raed Arafat

Amintim că sâmbătă, 19 iunie, pilotul Adrian Cernea a murit în timpul unei curse din concursul „Dacii liberi”, de la Slănic Moldova. Mașina acestuia s-a răsturnat în râul Oituz.

Cei doi membri ai echipajului au reușit să iasă din autoturism, însă au fost luați de viitură. Doar copilotul a fost găsit în viață.

ADVERTISEMENT

Organizatorii nu au oprit competiția, în ciuda avertismentelor meteorologice. Șeful DSU declara atunci că respectivul concurs va fi oprit de urgență. Autoritățile au deschis și un dosar penal pentru ucidere din culpă.

„Accesul e greu pe aceste drumuri. Nu putem să trimitem maşini de pompieri de mare gabarit. S-au trimis Atv-uri. Zona e greu accesibilă. Ştiu că echipa de la Bacău care a plecat când au plecat, colegii de la pompieri unii au mers pe jos distanţe mari, din două județe cine ajunge mai repede. În astfel de situații nu poate nimeni să aibă pretenţia ca echipele să ajungă în 5 minute, când îţi asumi în astfel de vreme iți asumi,” a explicat Raed Arafat cu privire la intervenția echipajelor de salvare.

ADVERTISEMENT
CITEȘTE mai multe articole interesante din categoriile NEWS, SPORT sau LIFE
ADVERTISEMENT
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Câștigă ACUM o Dacia Logan, 2.000 de euro și multe alte premii!
  • Nr. 841. 32 pagini + CD. Doar 10lei!