News

Diana Șoșoacă: „Îmi este cel mai milă de clujeni.” Unde sunt cele mai „cumplite restricții”

10.05.2021 | 19:57
Diana Șoșoacă: „Îmi este cel mai milă de clujeni.” Unde sunt cele mai „cumplite restricții”
Diana Șoșoacă: „Îmi este cel mai milă de clujeni.” Unde sunt cele mai „cumplite restricții”. Sursa foto: hepta.ro
ADVERTISEMENT

Diana Şoşoacă le plânge de milă clujenilor. Senatoarea consideră că în acest oraș sunt cele mai dure restricţii şi că populaţia a fost terorizată. De asemenea, Șoșoacă a analizat care sunt cele mai afectate oraşe din cauza măsurilor impuse de autorități. Toate aceste zone au un numitor comun.

Şoşoacă susţine că cele mai „cumplite restricții” au fost luate în localităţile conduse de primari USR. Toti acolo sunt și „cele mai multe abuzuri din partea Poliției”.

ADVERTISEMENT

În opinia senatoarei, o excepţie de la regulă o reprezintă Clujul, oraş condus un lider PNL, Emil Boc. „Îmi este cel mai milă de clujeni”, a spus Șoșoacă, potrivit Evz.

Diana Șoșoacă: Localitățile conduse de USR „au cele mai cumplite restricţii”

„Tot ce înseamnă conducere useristă au cele mai cumplite restricţii. Şi tot în localităţile conduse de USR sunt cele mai multe abuzuri din partea Poliţiei.

ADVERTISEMENT

În cele cu conducere PNL, restricţiile sunt medii. Clujul, cu Boc, face, însă, excepţie. Mie îmi este milă de clujeni. Cei mai supuşi la restricţii, cei mai înfricoşaţi, cei mai timoraţi sunt clujenii”, a spus senatoarea, potrivit Evz.

Diana Șoșoacă: „Cea mai liberă zonă din punct de vedere al restricţiilor este Maramureşul”

„Iaşiul este PNL-ist. Consiliul judeţean Iaşi e PNL, Prefectura e PNL. În Iaşi nu există amenzi. Poliţiştii şi jandarmii mă iau în braţe şi mă pupă.

Restaurantele şi barurile PNL-iştilor sunt deschise, în schimb, celelalte sunt sub restricţii. E liber în sate, în comune. Cea mai liberă zonă din punct de vedere al restricţiilor este Maramureşul”, a mai afirmat ea.

ADVERTISEMENT

Potrivit datelor oficiale oferite de autorităţile locale din Cluj, la nivelul întregului judeţ au fost vaccinate până luni, 10 mai, la 313.238 de persoane vaccinate, dintre care aproape 110.891 cu ambele doze.

Clujul și Bucureştiul sunt campioane la vaccinare, potrivit datelor oficiale prezentate de Comitetului Național de Coordonare a Activităților privind Vaccinarea împotriva COVID-19.

CITEȘTE mai multe articole interesante din categoriile NEWS, SPORT sau LIFE
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Câștigă ACUM o Dacia Logan, 2.000 de euro și multe alte premii!
  • Nr. 849. 32 pagini. Doar 5 lei!
A apărut noua revistă Taifasuri