News

Diana Șoșoacă, implicată într-un schimb de jigniri cu un deputat PSD: ”Luați dulapul ăsta de aici!”/ ”Dulap e mă-ta”. Video

Diana Șoșoacă și un deputat PSD au fost implicați într-un schimb intens de jigniri, în Parlamentul României. De la ce a pornit scandalul.
12.05.2023 | 19:39
Diana Sosoaca implicata intrun schimb de jigniri cu un deputat PSD Luati dulapul asta de aici Dulap e mata Video
Jigniri în Parlament între un deputat PSD și Diana Șoșoacă: ”Luați dulapul ăsta de aici!”/ ”Dulap e mă-ta”. Sursa foto: hepta.ro / colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

Diana Șoșoacă, senatoare independentă, a avut, în această săptămână, un schimb intens de jigniri cu un coleg deputat de la PSD. Ca de obicei, întregul moment a fost înregistrat și postat de avocată pe pagina ei de socializare.

Jigniri în Parlament între un deputat PSD și Diana Șoșoacă: ”Luați dulapul ăsta de aici!”/ ”Dulap e mă-ta”

După o perioadă ceva mai lungă de timp, Diana Șoșoacă revine în prim-plan cu un nou scandal. De această dată, senatoarea a intrat în conflict cu un parlamentar al Partidului Social Democrat.

ADVERTISEMENT

Avocata i-a cerut socoteală pe un ton ridicat deputatului PSD Adrian Solomon, care este președinte al Comisiei de Muncă și Protecție Socială, pe tema legii privind separarea copilului de familie.

Șoșoacă i-a reproșat colegului său social-democrat faptul că nu ar fi organizat o ședință cu ONG-urile în cadrul căreia să se poată dezbate proiectul de lege. Încă din start, dialogul dintre cei doi ”aleși” a fost unul presărat cu jigniri.

ADVERTISEMENT

Scandalul a avut loc miercuri, 10 mai. Întregul moment cu dialogul Șoșoacă – Solomon apare într-o înregistrare urcată pe contul de Facebook al senatoarei independente.

Iată, mai jos, discuția dintre cei doi parlamentari (poate fi văzută și VIDEO de la minutul 2.40 – AICI):

ADVERTISEMENT
  • Diana Șoșoacă: Nu știți dumneavoastră limba română. Ce profesie aveți? Cu tot respectul…
  • Adrian Solomon: Sunt Acar Păun.
  • Diana Șoșoacă: Ce sunteți?
  • Adrian Solomon: Acar Păun.
  • Diana Șoșoacă: Așa sunteți? Da? Și vi se pare normal să luați la mișto un senator al României? Vreți să vă iau și eu la mișto? Apropo, știi că atunci când vorbești cu o femeie te ridici în picioare?
  • Adrian Solomon: Dumneavoastră vi se pare că sunteți doamnă?
  • Diana Șoșoacă: Nu vi se pare? Da’ mitocan sunteți. Și grobian.
  • Adrian Solomon: La fel ca dumneavoastră. Diana Șoșoacă: Eu v-am respectat și nu meritați, pentru că sunteți un mitocan de cea mai joasă speță. Deci, dumneavoastră v-ați bătut joc de toate ONG-urile, ați mințit că pe data de 15…
  • Adrian Solomon: Luați dulapul de aici!
  • Diana Șoșoacă: Dulap e mă-ta!
  • Adrian Solomon: Luați dulapul ăsta de aici, vă rog frumos, domnule președinte!

În finalul discuției, Adrian Solomon se ridică și pleacă. Diana Șoșoacă îi spune unui alt deputat, care pare deranjat de disputa dintre ea și parlamentarul PSD: ”Lasă că nu muriți. Cât a costat locul dumneavoastră de deputat? Nu vă e rușine cât ați vândut țara asta, nesimțiților care sunteți și trădătorilor. Mizeriilor umane ce sunteți!”.

ADVERTISEMENT

Cum au interpretat AUR și Diana Șoșoacă legea care își propune să prevină separarea copilului de familie

Săptămâna care se apropie de final a avut în centrul atenției controversele legate de deja celebrul PLX-145, o lege care își propune să prevină separarea copilului de familie reglementând cadrul legal în interesul minorului.

Cei de la AUR, Diana Șoșoacă și mai mulți deputați și senatori suveraniști au acuzat că legea ar permite luarea copiilor de la părinți. Asta, deși în realitate scopul este exact invers.

ADVERTISEMENT