ADVERTISEMENT
News

Diana Șoșoacă, în culmea revoltei în Parlament: „De ce nu luați de la televiziuni să dați la copii, la alocații?”

Autor: Iulia Cimpoeru | 01.03.2021 | 19:11
Diana Șoșoacă, în culmea revoltei în Parlament: „De ce nu luați de la televiziuni să dați la copii, la alocații?”
Diana Șoșoacă, revoltată de modul în care este distribuit bugetul pe anul 2021 Sursa foto: inquamphotos.com

La dezbaterile din Parlament privitoare la forma finală a bugetului pe anul 2021 au luat cuvântul mai mulți parlamentari. Printre aceștia s-a numărat și fosta membră AUR, Diana Șoșoacă, precum și actualul lider AUR, George Simion.  Diana Șoșoacă s-a arătat revoltată de modul în care este distribuit bugetul și consideră că alocațiile copiilor ar trebui să aibă prioritate. 

ADVERTISEMENT

Alocațiile copiilor ar trebuie să aibă prioritate

Diana Șoșoacă că nevoile copiilor ar trebui să aibă prioritate în împărțirea bugetului pe anul 2021

“În ceea ce privește acest buget mă gândeam de ce nu luați de la televiziuni să dați la copii, la alocații” a declarat Diana Șoșoacă.

ADVERTISEMENT

“Doamna Turcan încheie protocol cu reprezentanții minerilor care are trei infracțiuni. Aud aici numai nonsensuri cu privire la un buget de care habar nu aveți.

Opriți starea de urgență cum a făcut Cehia și vedeți că o să meargă România mai bine. Domnule Ciolacu vă aștept la manifestația din 7 martie, dar vedeți că noi nu purtăm mască.” a mai spus fosta membră AUR, în prezent senatoare.

ADVERTISEMENT

George Simion (AUR): Votăm bugetul dacă renunțați la banii pentru partide

La discuțiile despre buget s-a remarcat și poziția liderului AUR, George Simion, acesta a acuzat guvernanții că a respins toate amendamentele depuse și că nu au trecut cu vederea observațiile și inițiativele privitoare la modificarea bugetului.

„Asta e țara lui impozit Vodă, la noi toți perceptorii sunt la modă, nu mai avem nici școli, nici spitale, dar tot plătim la taxe infernale. Ați vorbit despre bugetul României și în ultimele zile am stat între acești pereți goi pentru a aduce amendamente. 3.466 de amendamente depuse, 3.466 respinse. Ne jucăm de-a parlamentarismul. Ne facem că facem. Nu e corect față de o țară care nu are școli și spitale și nu mai produce nimic”, a declarat Simion.

ADVERTISEMENT

Liderul AUR a mai spus că parlamentarii AUR ar vota bugetul doar dacă Guvernul este dispus să renunțe la banii pentru partide.

„Banii de la partide de ce nu îi tăiați? Votăm bugetul dacă tăiați banii de la partide. Noi cei de la AUR nu vrem acești bani, nu vrem 4 milioane de euro”, a spus George Simion.

ADVERTISEMENT

Luni, 1 martie, au început dezbaterile în plenul reunit al parlamentului privind proiectul de buget pe anul 2021.

CITEȘTE mai multe articole interesante din categoriile NEWS, SPORT sau LIFE
ADVERTISEMENT
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Câștigă ACUM o Dacia Logan, 2.000 de euro și multe alte premii!
  • Nr. 841. 32 pagini + CD. Doar 10lei!