News

Diana Șoșoacă, live de la protestul împotriva restricțiilor! „Dacă intru în PSD fac măcel!”

20.03.2021 | 15:32
Diana Sosoaca live de la protestul impotriva restrictiilor Daca intru in PSD fac macel
ADVERTISEMENT

Diana Șoșoacă, live de la protestul împotriva restricțiilor! Senatoarea s-a ținut de cuvânt și a mers la protestul programat în fața Palatului Victoria. De altfel, mii de oameni sunt așteptați în stradă în marile orașe ale României.

Țara noastră nu este singura care organizează asemenea manifestații. Astfel de proteste au loc în capitalele țărilor UE și nu numai.

ADVERTISEMENT

Toți care participă solicită de zor revenirea la viața de dinainte de pandemie. Oamenii nu sunt de acord cu purtarea măștilor de protecție și nici cu celelalte reguli impuse de coronavirus.

Diana Șoșoacă, prezentă la protestul împotriva restricțiilor!

La un moment dat, Diana Șoșoacă a susținut un discurs în fața oamenilor. Aceasta le-a promis celor prezenți că nu o să intre în PSD. „Dacă intru în PSD fac măcel!”, a continuat senatoarea.

ADVERTISEMENT

„Eu trebuie să mă înscriu în toate partidele, că toate mă vor. E pe principiul dacă ea nu ne vrea, noi o vrem. Deocamdată mi-e bine independentă și cred că am reușit să schimb multe lucruri singură.

PSD trebuie să treacă prin schimbări majore, să renunțe la baronii locali, să își facă curat în partid cu cei condamnați penal, cei care și-au bătut joc de țară”, a mai spus în trecut Diana Șoșoacă.

ADVERTISEMENT

Jandarmii bucureşteni reamintesc că, pe timpul stării de alertă, conform legii, numărul participanţilor la mitinguri sau demonstraţii trebuie să fie de maximum 100 de persoane.

Organizatorii acestor adunări publice au obligaţiile legale de a respecta locul şi intervalul orar de desfăşurare a activităţilor, precum şi celelalte norme de protecţie sanitară colectivă, în contextul epidemiologic actual.

ADVERTISEMENT

Jandarmii vor fi prezenţi pe timpul desfăşurării acestor manifestaţii pentru a asigura măsurile de ordine publică, siguranţa participanţilor şi a celorlalţi cetăţeni, arată sursa citată.

Între timp, premierul Florin Cîţu a anunţat că a participat la şedinţa tehnică la MAI şi a precizat că numărul de paturi din spitale la ATI a crescut. Şeful Executivului a mai spus că este întrebat de multă lume dacă vom ajunge din nou în lockdown şi a răspuns că nu.

„Am participat la şedinţa tehnică de la Ministerul Afacerilor Interne, pentru a mă asigura că obiectivele pe care le-am trasat in privinţa pandemiei sunt îndeplinite. Numărul paturilor din spitale a crescut.

Fac apel la români să respecte măsurile de protecţie. Numai aşa vom trece cu bine peste această perioadă. Obiectivul meu este ca prin vaccinare să reducem numărul de infectări.

In perioada urmatoare numărul persoanelor imunizate zilnic va ajunge la 80 de mii. Multă lume întreabă dacă vom ajunge din nou in lockdown. Răspunsul meu foarte clar este că NU”, a scris Florin Cîţu pe Facebook.

ADVERTISEMENT