News

Diana Șoșoacă, live pe Facebook. Ce spune despre părinții care își vaccinează copiii și decizia CCR despre starea de alertă

Diana Șoșoacă, senator în Parlamentul României, a realizat marți un live pe o rețea socială, discutând despre părinții care își vaccinează copiii, dar și despre decizia CCR cu privire la constituționalitatea stării de alertă.
08.06.2021 | 21:04
Diana Sosoaca live pe Facebook Ce spune despre parintii care isi vaccineaza copiii si decizia CCR despre starea de alerta
ADVERTISEMENT

CCR a decis astăzi că legea stării de alertă este constituțională în România, în ciuda faptului că mai mulți lideri politici ai AUR au declarat în ultima perioadă contrariul.

În urmă cu aproximativ o săptămână a început imunizarea copiilor între 12 și 15 ani cu serul Pfizer, alte trei vaccinuri fiind în teste pentru această grupă de vârstă.

ADVERTISEMENT

Diana Șoșoacă, live pe Facebook. Ce părere are despre decizia CCR legată de starea de alertă și despre părinții care își vaccinează copiii.

“Duceți-vă peste primari, peste prefecți și peste consilii locale și să renunțe la stare de alertă în comune, orașe. Nu au cum, trebuie să vă demonstreze că există un număr atât de mare de infectări cât să continue.

Apropo, nu există niciun copil mort de COVID-19 în România? De ce vaccinați, asasinilor, nemernicilor, copiii? Părinții aceștia trebuie decăzuți din drepturile părintești. Pentru ce îi nenorociți niște copii cu un vaccin experimental? Nenoriciți-vă pe voi, dar lăsați copiii în pace.

ADVERTISEMENT

Tinerii să spună nu, să se opună, ei nu sunt cobaii Europei sau ai României. Înțeleg interesul firmelor Big Pharma cu studiile pe copii, dar nu le faceți pe români, ci pe copiii vosțri.

Felicit CCR-ul, este o victorie a societății civile, a celor care au indicat neconstituționalitatea stării de alertă. Solicitați televiziunilor să ia atiduine și comunicați la nivel național această victorie a poporului român cu privire la îngenucherea guvernului Cîțu și a lui Raed Arafat.

ADVERTISEMENT

Arafat ai fost îngenuncheat încă o dată de către CCR, nu poți să coordonezi starea de alertă la nivel național, se poate doar zonal, ceea ce spun de peste un an.

Ăia de la DSP care primesc salarii de 15.ooo de Euro stau în fund pe scaun peste niște acte și nu merg să facă anchete epidemiologice.

ADVERTISEMENT

Felicit Curtea de Apel Cluj care a anulat condițiile desfășurării vieții normale de vaccinare, nu se pot organiza evenimente la care prezența să fie condiționată de testare și vaccinare.

Să sperăm că Inalta de Curte de Casație și Justiție va păstra și respecta decizii Curții de Apel Cluj. Haideți să fiți verticali, vi se reproșează din partea multor colegi magistrați și avocați lipsa de verticalitate.

România nu mai are democrație, nu mai este stat de drept. Există o mână de procurori, luptători, avocați și luptători civici care luptă pentru a readuce democrația și statul de drept în limita lor.

Această dicatură neo-bolșevico-stalinistă de tip neo-fascist a distrus tot ce înseamnă legile din statul român”, a declarat Diana Șosoacă în materialul audio-video postat pe Facebook.

ADVERTISEMENT