News

Diana Șoșoacă nu se dezminte. Instigă din nou la proteste: „Le cer românilor să iasă în stradă”

09.03.2021 | 07:27
Diana Sosoaca nu se dezminte Instiga din nou la proteste Le cer romanilor sa iasa in strada
ADVERTISEMENT

Noile restricții introduse în București și mai multe orașe din țară, intrate încă o dată în scenariul roșu ca urmare a depășirii pragului de trei infectări cu virusul SARS-CoV-2 la mia de locuitori, nu sunt deloc pe placul Dianei Șoșoacă.

Ba mai mult, senatoarea îndeamnă cetățenii să nu le respecte și să se adune în număr cât mai mare în stradă pentru a protesta împotriva autorităților. Un nou eveniment de acest gen este programat sâmbătă, 20 martie, când sunt așteptați, potrivit spuselor sale, cel puțin 10.000 de oameni.

ADVERTISEMENT

Nu o să oprească nimeni normalitatea, mai ales în România, mai ales că toate țările europene anulează pas cu pas aceste restricții”, susține controversata avocată.

Diana Șoșoacă instigă la nerespectarea restricțiilor și îndeamnă românii să iasă în stradă

Anularea drepturilor se realizează pas cu pas. Ceea ce se întâmplă acum este pentru pregătirea interdicției de Paști, pentru că atunci lumea se duce în jurul orei 23:00 la biserică. Este un atac asupra Constituției.

ADVERTISEMENT

Dar eu vă spun: nu am ținut niciodată cont de ele, pentru că nu au nicio bază constituțională, nu au nicio logică și niciun studiu la bază.

În stare de urgență au existat petreceri, în ilegalitate, ca pe vremea comunismului. Nu o să oprească nimeni normalitatea, mai ales în România, mai ales că toate țările europene anulează pas cu pas aceste restricții.

ADVERTISEMENT

Noi nu vom sta niciodată în casă și chiar rog poporul român să iasă din casă după ora 22:00. Eu lucrez cu hotărârile instanțelor și am legături cu alți avocați din Europa. În Austria, Curtea Constituțională a anulat toate hotărârile abuzive.

Curtea de Apel din Lisabona a anulat carantinarea a patru persoane, deoarece a considerat că testul PCR nu poate sta la baza acestei măsuri, ci doar un set de investigații complete făcute de medici.

ADVERTISEMENT

Dar evident, globalismul și toată această presă aservită globalismului nu face decât să întărească această propagandă. În Germania se încearcă constituirea celui de-al doilea tribunal gen Nurenberg.

În Franța nu mai au curaj să le interzică tinerilor. Tinerii se adună, beau, fumează, ascultă muzică, iar Poliția nu mai intervine, pentru că au fost mișcări de stradă.

Nici nu se mai poartă masca, nici jandarmii nu mai poartă masca. Astea sunt lucruri văzute de mine. De ce nu spuneți că sunt milioane de oameni pe străzi în Europa și protestează și s-a ajuns până la bătăi cu jandarmii și polițiștii?”, a declarat Diana Șoșoacă la România TV, anunțând, totodată, un nou protest în Capitală.

Pe 20 martie este următorul protest în stradă. Le mulțumesc tuturor care au dat curs îndemnului meu de a ieși în stradă în orașele lor.

Presa a prezentat total eronat, au fost peste 10.000 de oameni în fața Parlamentului României. În momentul maxim au fost 15.000, au venit cu autocarele din toată țara. Eu, din păcate, am ajuns târziu, am făcut 7 ore până la București, a fost un dezastru traficul”, a mai spus senatoarea.

ADVERTISEMENT