News

Diana Șoșoacă, o nouă reacție în scandalul măștii. Ce are de gând să facă senatoarea AUR

27.12.2020 | 19:40
Diana Sosoaca o noua reactie in scandalul mastii Ce are de gand sa faca senatoarea AUR
ADVERTISEMENT

Senatoarea Diana Șoșoacă are o nouă reacție dură în scandalul legat de purtarea măștii în Parlament. Reacție vine după ce preşedintele Senatului a anunţat că a solicitat verificarea măştilor purtate de parlamentarii AUR.

Membra partidului Alianța pentru Unirea Românilor a comentat în doua zi de Crăciun la România TV mai multe aspecte legate de acest subiect atât de dezbătut în ultima perioadă.

ADVERTISEMENT

Șoșoacă susține că este ”supusă unei forme de discriminare” și că va ”sesiza inclusiv Consiliul pentru Combaterea Discriminării”.

Diana Șoșoacă (AUR): ”Am formulat deja plângere penală și plângere pe GDPR”

Foto: Inquam/Octav Ganea

„DSP-ul nu a spus că adeverinţa mea este neconformă, DSP a spus că nu se poate pronunţa asupra conformităţii adeverinţei mele, ci numai un medic de medicina muncii. Însă, în Senatul României nu există medic de medicina muncii pentru că noi nu suntem angajaţi, noi suntem demnitari. Deci acea adeverinţă e valabilă, până când nu o anulează o instanţă acea adeverinţă este valabilă”, a spus Diana Şoşoacă, citată de Libertatea.

Senatoarea AUR declară că a purtat masca de plastic transparent pentru colegii ei.

„Eu am purtat acea mască pentru ca ceilalți colegi ai mei, cărora le este frică, să nu cumva să se considere prejudiciați în ceea ce privește sănătatea de așa-zisele picături flugger”, a spus avocata.

ADVERTISEMENT

Șoșoacă: ”Au solicitat ca toate măștile echipei AUR să fie verificate. Noi am aflat din presă”

 „Doamna Dragu nu este în niciun conflict cu mine și nici eu cu dânsa. Iar dv., presa, exagerați foarte mult și puneți paie pe foc, ceea ce nu ar trebui să faceți. Nu a sesizat nicio poliție, pentru că poliția nu are ce să caute, nu are competență”, a declarat Diana Șoșoacă.

„Au solicitat ca toate măștile echipei AUR să fie verificate pentru conformitate, însă nouă nu ni s-a adus la cunoștință, noi am aflat din presă. De ce a făcut acest lucru?

ADVERTISEMENT

Pentru că eu în Comisia de verificare a mandatelor am invocat faptul că atâta timp eu sunt supusă unei forme de discriminare, voi sesiza inclusiv Consiliul pentru Combaterea Discriminării, am formulat deja plângere penală și plângere pe GDPR, pentru că eu am solicitat să se verifice conformitatea tuturor măștilor din Parlamentul României, pentru că nu faci numai pentru unul, faci pentru toți, mai ales în condițiile în care ANPC a menționat că peste 93% din măștile din România sunt neconforme.”, a precizat Diana Șoșoacă.