Alegeri 2024

Diana Șoșoacă, pregătită să revoluționeze Parlamentul European. ”Nici nu știți cât de așteptată sunteți aici”

Președinta SOS România, aleasă europarlamentar, a mers la Bruxelles împreună cu Luis Lazarus, al doilea eurodeputat al partidului.
21.06.2024 | 12:16
Diana Sosoaca pregatita sa revolutioneze Parlamentul European Nici nu stiti cat de asteptata sunteti aici
Diana Șoșoacă și Luis Lazarus au mers la Bruxelles Sursa foto: SOS România
ADVERTISEMENT

Diana Șoșoacă a făcut un live de la fața locului, declarând că a fost primită cu brațele deschise de angajații de acolo, indiferent de naționalitate care i-au transmis că este mare nevoie de ea în Parlamentul European.

Diana Șoșoacă, pregătită să revoluționeze Parlamentul European

Cei cu care a discutat, a mai spus proaspătul europarlamentar, i s-au plâns că foarte mulți dintre eurodeputați sunt morți de frică și „îi lasă pe ăia puternici să facă aranjamentele între ei”.

ADVERTISEMENT

„Welcome Village este locul în care te duci să te înregistrezi. Normal îl face în maxim 2 ore jumate. Cât credeți că am stat? 5 ore. Nu a existat persoană să nu vrea să discute cu noi, că era polonez, angajați, evident.

Că era ceh, că era francez, că era olandez, că era bulgar, nu conta, au venit și au vorbit. Și toți, inclusiv românii, ne-au spus: nici nu știți cât de așteptată sunteți aici și veți avea amândoi un cuvânt greu de spus. Păi am înțeles că nu poți, că nu ….

ADVERTISEMENT

Lăsați, doamna avocat că dumneavoastră știți foarte bine ce să faceți, ca să puteți să luați atitudine, pentru că deja sunt foarte mulți morți de frică.

Sunt efectiv disperați, nu știu legea și atunci stau cuminți își încasează banii, îi lasă pe ăia puternici să facă aranjamentele între ei și de aia România, ca și Bulgaria, ca și Polonia, că și Polonia are grave probleme, ca și Ungaria, deci la Ungaria e noroc cu Viktor Orban, că e prim-ministru și că urlă, altfel n-ar putea nimic”, a declarat Diana Șoșoacă.

ADVERTISEMENT

”Nicio problemă, o să fac un memoriu”

Încă senator în Parlamentul României, Diana Șoșoacă a mai declarat că și-a notat toate nemulțumirile interlocutorilor săi și este pregătită să facă totul pentru a le rezolva și pentru a primi răspunsuri.

„Vreau să vă spun că se pot face foarte multe lucruri. Mi-am notat, am o agendă în care îmi notez, sunt ca la școală și pun întrebări și săracii, la un moment dat, îi blochez, și îmi spun, dar nu știm să vă răspundem la asemenea întrebări.

ADVERTISEMENT

Păi de ce nu știți să-mi răspundeți? Aveți un departament specializat, dar credeți-mă, nimeni nu a pus vreodată aceste întrebări. Nicio problemă, o să fac un memoriu, voi trimite întrebările și vi le adresez și veți primi răspuns.

Suntem înregistrați toți, bineînțeles, țările latine nu și-au definitivat oficial listele, adică nu au trimis de la Biroul Electoral Central din România, Italia și Spania nu au definitivat listele oficiale și nu au trimis.

De aceea, aceste legitimații sunt provizorii. Ulterior, după ce Biroul Electoral Central va trimite listele, după aceea ni se vor da legitimațiile și vom intra”, a mai spus Diana Șoșoacă în timp ce se afla în fața Parlamentului European.

ADVERTISEMENT