News

Diana Șoșoacă, reacție despre intrarea în PSD: ”Să își facă curat în partid”

10.03.2021 | 20:20
Diana Sosoaca reactie despre intrarea in PSD Sa isi faca curat in partid
ADVERTISEMENT

Diana Șoșoacă, senatoarea exclusă din AUR, a avut miercuri o reacție pe subiectul apărut recent în spațiul public: posibila sa înscriere în PSD.

În prezent parlamentar independent, avocata susține că toate partidele parlamentare o vor, însă nu se gândește la vreun ”transfer”.

ADVERTISEMENT

În ceea ce privește formațiunea lui Marcel Ciolacu, aceasta le cere reprezentanților fostului partid de guvernământ să renunțe la baronii locali și să își asume dezastrul din anul pandemiei.

Diana Șoșoacă, reacție despre intrarea în PSD

Diana Șoșoacă, fostă senatoare pe listele AUR, a declarat miercuri, 10 martie, că nu este interesată de înscrierea în PSD. Mai mult, aceasta le-a dat social-democraților o serie de sfaturi pentru a se reforma.

ADVERTISEMENT

Extrem de vocala parlamentară i-a transmis liderului formațiunii din Opoziție, Marcel Ciolacu, că ”trebuie să scape de baronii locali și să își facă curat în partid cu cei condamnați penal”.

”Eu trebuie să mă înscriu în toate partidele, că toate mă vor. E pe principiul dacă ea nu ne vrea, noi o vrem. Deocamdată mi-e bine independentă și cred că am reușit să schimb multe lucruri singură.

ADVERTISEMENT

PSD trebuie să treacă prin schimbări majore, să renunțe la baronii locali, să își facă curat în partid cu cei condamnați penal, cei care și-au bătut joc de țară.

Și mai am o pretenție de la PSD, având în vedere că au avut majoritate și au susținut Guvernul PNL abuziv și a susținut acele legi abominabile, le solicit să iasă public și să își recunoască vina, să își asume ce s-a întâmplat de un an de zile în România, inclusiv morți din spitale.

ADVERTISEMENT

În aceste condiții putem vorbi cât de cât de un partid curat”, a spus Diana Șoșoacă, miercuri, la Parlament, potrivit Adevărul.

Avocata nu a vrut să comenteze subiectul propunerilor primite, dar întrebată dacă o atrage PSD a răspuns că ”Nu!”

Care a fost poziția lui Marcel Ciolacu despre subiectul ”Șoșoacă”

În urmă cu o zi, liderul PSD, Marcel Ciolacu, a fost întrebat despre o eventuală intrare a senatoarei independente Diana Șoșoacă în Partidul Social Democrat. Acesta a spus că nu a existat o astfel de discuție, dar a spus că nu a văzut ”derapaje” ale Dianei Șoșoacă.

”Nu cred că doamna Șoșoacă poate să strice relațiile PSD cu internaționala socialistă. N-am văzut-o că are derapaje. Este o apărătoare a unor drepturi cetățenești, dar nu a existat această discuție. Nu mă pot ante-pronunța. Nici dânsa nu și-a manifestat intenția”, a declarat Marcel Ciolacu, într-un interviu la DC News.

ADVERTISEMENT