Diana Șoșoacă, reacție după incendiul de la Craiova: “Vlad Voiculescu urmărește ceva cu aceste incendii”

Rareș Mușătoiu   
în Special Fanatik
08/03/2021, 22:27
Diana Șoșoacă, reacție după incendiul de la Craiova: “Vlad Voiculescu urmărește ceva cu aceste incendii”
Diana Șoșoacă, reacție după incendiul de la Craiova: "Se urmărește ceva cu aceste incendii" foto: hepta.ro

Diana Șoșoacă, senatoare aleasă în urma alegerilor din decembrie 2020, a reacționat luni, la RTV,  imediat după incendiul de la Spitalul de Psihiatrie din Craiova, declarând că: “eu v-am mai zis, Ministrul Sănătății urmărește ceva cu aceste incendii”.

Luni a avut loc un incendiu la Spitalul de Psihiatrie din Craiova, în urma acestuia trei cadre medicale au sărit pe geam și au suferit fracturi.

În cursul aceleiași zi, senatoarea a deschis un dialog șocant cu Niels Schnecker, spunând că sunt peste 2.5 milioane de nemți care protestează săptămânal în Germania, fără a indica vreo sursă.

Diana Șoșoacă, după incendiul de la Craiova: “Eu v-am tot spus, Vlad Voiculescu urmărește ceva cu aceste incendii”

“Eu v-am spus, i-am spus și domnului Voiculescu, dar în general am o întrebare de comunicare cu miniștri sănătății, fug de mine toți. Eu sunt foarte civilizată, să știți că nu sunt violentă.

La domnul Voiculescu e o problemă cu școala, cu ce școli a absolvit, dar la domnul Tătaru mă așteptam mai mult, dar și dânsul a fugit de frica răspunderii.

Îmi pare rău de ce s-a întâmplat la Craiova, dar să vedem realitatea. Domnul Voiculescu urmărește privatizarea sistemului de educației, ies bani grei de acolo și din spitalele de psihiatrie, nu vă puteți închipui, are un amplasament excelent (n. red. spitalul de Psihiatrie din Craiova).

Instanțele din România au început să interneze pe bandă rulantă, unele cazuri nici măcar nu ajung la judecata procesului.

Pe parcursul anchetei penale, am văzut un caz a unei persoane care a făcut vreo 100 de petiții și pentru că a exagerat cu dreptul de petiționare, a fost internată într-o secție de psihiatrie”, a declarat Diana Șoșoacă la RTV.

Șoșoacă: “Protestatarul care i-a aruncat iaurt în față primarului Chirica, internat cu forța la psihiatrie”

“Bogdan Suditu, cel care i-a aruncat iaurt în față primarului Chirica, a ajuns la secția de psihiatrie. Am fost sesizată când eram șefa Comisiei de Abuzuri, am sunat imediat, duminică pe 24 ianuarie a fost evenimentul, iar seara a fost internat cu forța în spitalul de Psihiatrie Socola.

Marți am sunat, iar directorul a început să se bâlbâie când am auzit despre consimțământ, iar miercuri a fost eliberat.

Știți ce a zis domnul Suditu? Că după ce am sunat, imediat a fost dezlegat, i-au fost scoase perfuziile, nu a existat niciun act legal de internare a lui Bogdan Suditu, iar eu am dispus cercetarea și, următorul pas a fost că AUR m-a dat afară de la șefia comisiei de abuzuri”, a adăugat senatoarea.

Închide ×