News

Diana Șoșoacă, lăudată că s-ar fi vaccinat pe ascuns. Derapajul senatoarei pe Facebook: ”Ați fi în comă”

11.04.2021 | 11:05
Diana Șoșoacă, lăudată că s-ar fi vaccinat pe ascuns. Derapajul senatoarei pe Facebook: ”Ați fi în comă”
Diana Șoșoacă și-a taxat o urmăritoare pe Facebook. Sursa foto - ALEXANDRU DOBRE / MEDIAFAX FOTO
ADVERTISEMENT

Diana Șoșoacă a avut o replică dură după ce a fost lăudată pe o rețea de socializare pentru că s-a vaccinat pe ascuns! Senatoare nu a ezitat o clipă și a oferit o reacție violentă. 

Totul a pornit după ce o „prietenă virtuală” i-a scris că a preferat să se imunizeze fără să facă prea mult tam tam, așa cum se întâmplă în cazul altora.

ADVERTISEMENT

„Felicitări  ca v-ați vaccinat fără tam-tam ca alții. Chiar ma gândeam ca va expuneți zilnic și riscați mult.

Senatoarea Diana Șoșoacă, replică dură după ce a fost lăudată că s-a vaccinat pe ascuns!

Acum ca v-ati vaccinat puteți iesi mai des și sa ne ajutați sa scapam de restricții si poate va scadea si numărul cazurilor”, i-a scris pe Facebook femeia ca răspuns la anunțul Dianei Șoșoacă conform căruia era plecată în delegație.

ADVERTISEMENT

„IN ACEST MOMENT SUNT PLECATA IN ȚARA! NU DEGEABA! ROMANIA SE TREZESTE SI SE UNESTE! POPORUL UNIT NU POATE FI INVINS!”, anunța senatoarea cu litere mari într-o postare.

Sursa foto – facebook

Nu a durat mult până când Diana Șoșoacă a văzut ce laude primește pe rețeaua de socializare. Ieșirea acesteia în decor a fost urmată și de fanii săi.

Mai toți au sărit în apărarea parlamentarei. Peste 300 de comentarii în care cei care cred în senatoare au negat că aceasta s-ar fi vaccinat

ADVERTISEMENT
Sursa foto – facebook

„Dacă prostia ar durea, dvs ați fi în comă. M-am vaccinat împotriva prostiei. La dvs este prea târziu. Atât de târziu, âncât sunteți în moarte clinică”, a fost răspunsul Dianei Șoșoacă.

Vă reamintim că senatoarea Diana Șoșoacă a devenit celebră după ce a transmis că nu crede în coronavirus și a refuzat să poarte masca de protecție.

CITEȘTE mai multe articole interesante din categoriile NEWS, SPORT sau LIFE
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Câștigă ACUM o Dacia Logan, 2.000 de euro și multe alte premii!
  • Nr. 849. 32 pagini. Doar 5 lei!
A apărut noua revistă Taifasuri