News

Diana Șoșoacă s-a înscris într-un nou partid. ”Vă așteptăm pe toți. O să revin”

Diana Șoșoacă s-a înscris într-un nou partid, după ce a fost eliminată din AUR. Anunțul a fost făcut luni de către senatoare, în Parlament, spunând: ”Vă așteptăm pe toți. O să revin!”
30.05.2022 | 17:06
Diana Sosoaca sa inscris intrun nou partid Va asteptam pe toti O sa revin
Diana Șoșoacă s-a încris într-un nou partid. Sursa foto: Hepta
ADVERTISEMENT

Diana Șoșoacă s-a încris în Partidul S.O.S România. Senatoarea, fostă membră a formațiunii politice Alianța pentru Unirea Românilor (AUR) a făcut anunțul, luni, de la tribuna Parlamentului.

Diana Șoșoacă s-a înscris în Partidul S.O.S România

”Am un anunţ de făcut în ceea ce mă priveşte. De astăzi, vă anunţ că sunt membră a Partidului S.O.S. România. Vă așteptăm pe toți. O să revin!”, a spus Diana Șoșoacă atunci când a dat vestea colegilor parlamentari.

ADVERTISEMENT

Partidul S.O.S. România a fost înființat pe 21 noiembrie 2021, în urma unei decizii definitive a  Tribunalului Bucureşti, Secţia a III-a Civilă.

Diana Șoșoacă a fost exclusă din AUR, în februarie 2021. Așadar, până în prezent se afla pe listele senatorilor independenți din Parlament.

ADVERTISEMENT

De ce a fost exclusă Diana Șoșoacă din AUR

Membrii AUR au motivat că eliminarea Dianei Șoșoacă are loc din cauză că aceasta ”a adus atingere intereselor și imaginii partidului”.

”Domnia sa a refuzat sistematic să acționeze, atât în parlament, cât și în spațiul public, în conformitate cu strategia grupului senatorial AUR, precum și cu deciziile conducerii partidului.

ADVERTISEMENT

De la data prezentului comunicat, dna senator Diana Șoșoacă Ivanovici își exercită mandatul în afara grupului senatorial al AUR”, transmitea în februarie 2021 Biroul Național de Conducere.

Anterior demersului AUR, Diana Șoșoacă a avut discursuri, în repetate rânduri, împotriva vaccinării anti-Covid, printre care că serul de la Pfizer/BioNTech ”distruge matricea națională a poporului român.”

ADVERTISEMENT

”Femeile sunt omorâte și se distruge matricea națională a poporului român! Puteți să mă amendați, puteți să faceți ce vreți, adevărul va ieși la iveală! Omorâti România pas cu pas, vaccinând femeile, care duce la sterlitate”, spunea anul trecut Diana Șoșoacă în Parlament, discursul fiindu-i întrerupt, dar și l-a continuat live, pe facebook:

”Declarație politică întreruptă de Biroul Permanent al Senatului. Pentru declarații politice, politicianul nu răspunde. Este singura șansă să spui ADEVĂRUL, așa cum îl cunoști! A deranjat adevărul despre efectele adverse ale vaccinării, susținute de cercetările Pfizer Biontech și acuzațiile împotriva clasei politice care distrug poporul român! Dacă toată lumea vrea să ascundă adevărul, EU NU SUNT DISPUSĂ LA ACEST COMPROMIS!, au mai fost câteva din spusele lui Diana Șoșoacă.

ADVERTISEMENT