News

Diana Șoșoacă, scandal cu jandarmii la poarta Institutului „Matei Balș”. „Au arsuri interne, cumplite”. Video

29.01.2021 | 12:24
Diana Sosoaca scandal cu jandarmii la poarta Institutului Matei Bals Au arsuri interne cumplite Video
ADVERTISEMENT

Senatorul AUR Diana Șoșoacă vrea să intre în interiorul Institutului „Matei Balș”, cu toate că jandarmii au securizat perimetrul și au interzis accesul publicului în zona incendiată.

Șoșoacă i-a cerut unui jandarm să-i ofere informații referitoare la incendiul produs, dorind să ajungă în zona afectată de flăcări.

ADVERTISEMENT

„Vreau să aflu niște informații”, a spus Șoșoacă, chemând la spital toți parlamentarii români, potrivit DC News.

Diana Șoșoacă vrea să intre în Institutul „Matei Balș”

Diana Șoșoacă, discuții aprinse cu jandarmii
Diana Șoșoacă, discuții aprinse cu jandarmii
Senatorul AUR vrea să intre în spital
Senatorul AUR vrea să intre în spital
Diana Șoșoacă cheamă la Matei Balș toți parlamentarii
Diana Șoșoacă cheamă la Matei Balș toți parlamentarii

Într-o intervenție la România TV, Diana Șoșoacă a dezvăluit care sunt nemulțumirile sale.

Să sperăm că a fost doar un accident şi nu a fost ceva de genul: a trebuit să moară oameni pentru a cădea un guvern. Asta este intuiţia mea. Eu cred că organele de anchetă trebuie să meargă pe acest pilon. Deja vorbim de Giuleşti 2 şi Piatra Neamţ 2. Uitaţi-vă că acei oameni sunt carbonizaţi. Ca să poată un corp să fie carbonizat, înseamnă că a trecut timp foarte mult. Cât timp au ars oamenii ăia acolo, de au murit carbonizaţi?

ADVERTISEMENT

Din informaţiile mele, au arsuri interne, cumplite. Arsurile interne nu se pot realiza decât dacă a fost o arsură pe cale aeriană. Aeroterma nu poate declanşa o astfel de explozie. Este vorba de o cantitate foarte mare de oxigen.

Eu îmi doresc să cadă acest guvern, pentru că nu are ce căuta acolo. Se vede foarte clar că suntem mai preocupaţi de masca lui Şoşoacă şi de dosarul medical al lui Şoşoacă, decât să facem ordine în sistemul medical şi să avem grijă de oameni! Cred că buboiul Covidului începe să explodeze. Cred că românii vor trebui să iasă în stradă masiv”, a declarat Șoșoacă.

ADVERTISEMENT