News

Diana Șoșoacă se implică în cazul medicului Flavia Groșan. Ce spune senatoarea despre tratamentul “minune”

22.03.2021 | 21:50
Diana Sosoaca se implica in cazul medicului Flavia Grosan Ce spune senatoarea despre tratamentul minune
ADVERTISEMENT

Diana Șoșoacă, senatoare aleasă pe listele AUR, nu s-a ferit din a se implica în cazul apărut în jurul medicului pneumolog Flavia Groșan, care declară că a găsit o schemă de tratament “minune”, foarte eficientă în combaterea coronavirusului.

În ultimele zile, Șoșoacă a declarat că o susține necondiționat pe medicul Flavia Groșan, declarând că va face tot ce este posibil pentru a-i oferi consultanță juridică.

ADVERTISEMENT

Senatoarea a fost amendată luni în urma participării la protestul din București împotriva restricțiilor impuse de pandemia de coronavirus.

Ce spune Diana Șoșoacă despre medicul Flavia Groșan și schema ei proprie de tratament

“Dânsa a menționat una-două nume de medicamente, cum au făcut și doamna doctor Mahler, cum au zis și doamna Arafat. Medicii sistemului au menționat foarte clar și au dezvoltat tratamentul pacienților internați la ATI, ceea ce nu aveau voie. 

ADVERTISEMENT

Medicii sistemului sunt atât de bine plătiți de guvernul României, de domnul Arafat, încât dânșii au voie să vorbească de medicamente și sunt exceptați de la lege?

Doamna doctor Groșan, o să vă fac eu legătură cu doamna doctor Alberts, este cel mai bine așa, să vă spună dânsa exact ce medicamente folosește.

ADVERTISEMENT

Dacă urmăriți intervențiile mele din Parlament și astăzi chiar au început să huiduie în sală, că ar trebui să îi întrebe pe medicii care au deja tratamentul împotriva coronavirusului, fără să dau nume (n. red. referindu-se și la Flavia Groșan) si să termine o dată pandemia.

Nu se dorește terminarea pandemiei, trebuie să distrugem tot ce mai este de stat, companiile strategice, ceea ce s-a și votat astăzi. Totul se rezumă la bani, v-am spus deja de un an, ‘follow the money’.

ADVERTISEMENT

Eu am spus că masca să nu fie obligatorie, eu nu vreau să o port, dar m-ați văzut dumneavoastră că dau masca cuiva? Acum înțelegeți de ce doamna Groșan este atât de acuzată? Nu vă dați seama cât au plătit ei televiziunilor mainstream?

Având în vedere că s-au dat 160 de milioane de euro televiziunilor ca să înspăimâinte lumea ca unii medici, jurnaliști, avocați, cetățeni să nu prindă această spaimă cumplită de COVID și să se ascundă pe sub mese îmbotnitați, să nu mai meargă la muncă, să nu mai gândească”, a declarat Diana Șoșoacă, luni, la RTV.

ADVERTISEMENT