Alegeri 2024

Diana Șoșoacă și-a anunțat candidatura la Președinție în plenul Parlamentului: „Nu veţi scăpa de mine”

Diana Șoșoacă și-a anunțat, în plenul reunit al Senatului şi Camerei Deputaţilor, candidatura la Președinția României. „Nu veţi scăpa de mine”.
25.06.2024 | 16:58
Diana Sosoaca sia anuntat candidatura la Presedintie in plenul Parlamentului Nu veti scapa de mine
Diana Șoșoacă și-a anunțat candidatura la Președinție în plenul Parlamentului Captură foto/ Colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

Diana Ivanovici-Șoșoacă, președintele S.OS. România, a anunțat, marți, în plenul reunit al Senatului şi Camerei Deputaţilor, că va candida la alegerile prezidențiale din acest an.

Diana Șoșoacă și-a anunțat candidatura la Președinție în plenul Parlamentului

Senatoarea a subliniat că este ultimul său discurs în plenul Parlamentului României, asta după ce în urma alegerilor din data de 9 iunie a obținut un mandat de europarlamentar.

ADVERTISEMENT

Diana Șoșoacă le-a urat doamnelor din politică ”să nu le mai permită grobienilor din Parlament să le jignească”.

Mai mult, senatoarea i-a sfătuit pe colegii săi parlamentari ”să le respectaţi pe doamnele din aceste bănci, care muncesc, spre deosebire de dumneavoastră”.

ADVERTISEMENT

Îmbrăcată într-o haină militară despre care a spus că este un simbol că a servit patria din Parlamentul României, Diana Șoșoacă a anunțat că va candida la prezidențiale.

„Pentru că bărbaţii din România au ajuns să fie cei mai fricoşi, femeile vor îmbrăca această îmbrăcăminte militară şi ne vom apăra ţara şi pe voi bărbaţii fricoşi şi bărbaţii grobieni care s-au făcut de râs în acest Parlament.

ADVERTISEMENT

Şi tot de aici, în această haină militară, cu mândrie şi onoare că am servit patria din Parlamentul României, plec înspre Parlamentul European şi vreau să vă anunţ că ne vom revedea pentru că îmi anunţ candidatura la Preşedinţia României.

Nu veţi scăpa de mine şi veţi învăţa să respectaţi femeile din România, mamele, soţiile, surorile voastre. 

ADVERTISEMENT

O să vă rog să fiţi mult mai respectuoşi cu femeile din Parlamentul României”, a mai spus Diana Șoșoacă.

Anunțul Dianei Șoșoacă a venit la numai o zi după ce Comitetul Naţional al Partidului S.O.S. România s-a întrunit, luni, la Poiana Braşov, unde a decis în unanimitate de voturi să sprijine candidatura preşedintelui partidului, la alegerile prezidențiale.

În urma votului exprimat de Comitetul Naţional al Partidului S.O.S. România Diana Șoșoacă este al doilea candidat desemnat oficial la Președinția României, după George Simion (AUR).

ADVERTISEMENT
Tags: