News

Diana Șoșoacă și Claudiu Târziu, față în față pentru prima dată de când senatoarea a fost exclusă din AUR: „Să fie sănătos!”

17.02.2021 | 08:12
Diana Sosoaca si Claudiu Tarziu fata in fata pentru prima data de cand senatoarea a fost exclusa din AUR Sa fie sanatos
ADVERTISEMENT

Diana Şoşoacă şi Claudiu Târziu s-au întâlnit faţă în faţă pentru prima dată de la excluderea senatoarei din Alianța pentru Unirea Românilor (AUR), decizie luată chiar la inițiativa fostului său coleg.

Totul s-a petrecut marți seara, în studioul Antena 3, pe când avocata părăsea emisiunea lui Răzvan Dumitrescu, la care participase în calitate de invitat, iar Târziu se pregătea pentru producția moderată de Mihai Gâdea.

ADVERTISEMENT

Să fie sănătos, bună seara!”, a spus Șoșoacă, în clipa în care s-a intersectat cu liderul grupului parlamentar din Senat al fostei sale formațiuni politice. Chestionată ulterior de reporter cu privire la o posibilă „împăcare” pe viitor, aceasta a preferat să răspundă printr-un proverb în limba franceză: „Honi soit qui mal y pense” (n.r. Să se facă de rușine cel ce se gândește la rele).

Diana Șoșoacă și Claudiu Târziu, întâlnire de gradul zero în platoul Antena 3

Eu nu mă cert cu nimeni, eu îmi văd de treaba mea. Bună ziua, bună seara. În primul rând, un bărbat, când intră în platou, este primul care salută, mai ales o doamnă.

ADVERTISEMENT

Haideți să ne aducem aminte de manierele elegante și nu-mi reproșați mie o obligație care-i incumbă unui bărbat”, a declarat Diana Șoșoacă, dând, totodată, asigurări că se simte confortabil în postura de parlamentar independent.

Eu merg înainte pentru poporul român, aşa cum am luptat şi am promis dintotdeauna. Nu mă gândesc la un alt partid, vreau doar să aduc doleanţele românilor în Parlamentul României.

ADVERTISEMENT

Dacă există parlamentari care iubesc românii, sunt sigură că vor veni alături de mine, în iniţiativele legislative şi vom reuşi cu toţii să aducem un plus de bine şi valoare poporului român”, a mai spus senatoarea.