News

Diana Șoșoacă, un nou atac la adresa lui Raed Arafat: “A fost împins de la spate să își ia cețătenia”

16.03.2021 | 21:36
Diana Sosoaca un nou atac la adresa lui Raed Arafat A fost impins de la spate sa isi ia cetatenia
ADVERTISEMENT

Senatoarea Diana Șoșoacă, a lansat marți un nou atac la adresa secretarului de stat Raed Arafat, declarând că: “a fost împins de la state să își ia cetățenia, sunt mulți care și-ar dori să obțină cetățenia românească sau să revină la ea și nu au posibilitatea”.

Luni, Arafat a declarat că prin intermediul unei senatoare, fără să o numească, dar fiind destul de evident că se referă la Șoșoacă, se rostogolește în presă minciuna conform căreia ar fi condamnat la moarte în altă țară.

ADVERTISEMENT

În urmă cu cinci zile, senatoarea a lansat această acuză la adresa lui Raed Arafat, fără să prezinte nicio dovadă, fiind o temă care a mai tot apărut în presă, deși niciodată nu s-a dovedit a fi una bazată pe realitate.

Diana Șoșoacă lansează din nou un atac la adresa lui Arafat: “Și-a luat cetățenia română fiind împins de alții”

“Mă bucur că în sfârșit dânsul a avut o reacție, credeam că este inodor, incolor. Doctorul Arafat nu a răspuns în ce țară nu este condamnat la moarte, acea știre cu privire la condamnarea lui la moarte circulă de vreo cinci ani, niciodată nu a luat atitudine și nu a dezmințit-o.

ADVERTISEMENT

Dânsul vorbește despre el la persoana a treia, probabil i se trage din limba maternă a dânsului, m-aș fi așteptat și ar fi fost mult mai salutar dacă domnul Raed Arafat ar fi avut bunul simț față de poporul român să răspundă la toate acuzațiile și nu faptul că ar fi un atac la persoană acea acuzație cu privire la condamnarea lui la moarte”, a declarat Diana Șoșoacă.

Victor Ciutacu: “Aveți dovezi că e condamnat la moarte?”

“Eu am menționat că trebuie să răspundă acele acuzații care circulă în presă de cinci ani de zile, au fost emisiuni întregi despre asta, niciodată domnul Arafat nu a reușit să răspundă.

ADVERTISEMENT

Nu știu cum domnul Raed Arafat și-a luat examenul de cetățenie, în română se spune doamna senator, nu doamna senatoare, sunt oameni care ar dori să își ia cetățenia sau să revină la ea și nu au șansa să fie împinși de la spate așa cum a fost în cazul domnului Arafat.

Read Arafat ar trebui să se abțină din a discuta cu mine din această poziție în condițiile în care este un simplu ministru-secretar de stat numit, nu ales, care are atribuți limitate, în contextul în care un senator este ales de către poporul român. 

ADVERTISEMENT

Niciodată nu a avut bărbăția de a discuta cu mine față-în-față despre absolut orice dorește dânsul să discutăm, însă mi-ar face plăcere să discutăm despre toate crimele și ororile din sistemul sanitar care s-au făcut prin acele protocoale pe care dânsul le-a impus.

Aș dori să întreb și medicii cum e posibil să renunțe la suveranitate doar pentru că le spune domnul Raed Arafat și Grupul de Comunicare Strategică.

Domnul Arafat nu prezintă nicăieri diploma de bacalaureat și nicio diplomă de specializare, doar o diplomă de medic, dar îmi pare rău, cu aceasta nu te angajează nimeni, probabil de aceea nu pleacă din Ministrul Sănătății”, a adăugat Șoșoacă la RTV.

 

ADVERTISEMENT