ADVERTISEMENT
News

Diana Șoșoacă, un nou mesaj împotriva măștilor: „Nu există dovezi că te protejează”

Autor: Flaviu Popa | 06.01.2021 | 22:21
Diana Șoșoacă, un nou mesaj împotriva măștilor: „Nu există dovezi că te protejează”
Senatorea AUR Diana Sosoaca participa la prima sedinta a Senatului in noua formula, rezultata in urma alegerilor din 6 decembrie, la Palatul Parlamentului, luni, 21 decembrie 2020. Sursa foto - ALEXANDRU DOBRE / MEDIAFAX FOTO

Senatorul AUR Diana Șoșoacă susține că nu există nicio dovadă că măștile de protecție protejează în realitatea împotriva noului coronavirus.

ADVERTISEMENT

Șoșoacă este de părere că măștile au singurul scop de a institui o dictatură la nivel mondial, cu toate că neagă teoriile conspiraționiste.

Mai mult, Șoșoacă dă asigurări că nu e vorba de nicio teorie a conspirației, pentru că nu există niciun studiu care să arate că masca protejează de virusuri.

Diana Șoșoacă are un nou mesaj împotriva măștilor de protecție

Nu exista nicaieri vreun studiu ca masca ar apara de vreun virus. Va spun matematic, un virus are intre 120 si 160 de nanometri.

ADVERTISEMENT

Un orificiu al unei masti este atat de mare incat prin el incap peste 200 de virusi. Deci despre ce vorbim? Pe urma au zis ca de fapt masca ca te-ar apara de picaturi si au indus acea distanta de 2 metri”, declarat Diana Șoșoacă.

Șoșoacă a remarcat că masca ar trebui purtată doar de persoanele bolnave. „OMS spune sa poarte masca doar cei care sunt infectati”, a adăugat politicianul.

Diana Șoșoacă a refuzat să poarte mască

Senatorul AUR este printre cele mai controversate personaje politice pentru că refuză să poarte mască de protecție, indiferent de situație. Șoșoacă invocă o problemă medicală și a dovedit acest lucru cu o adeverință medicală care nu îi permite să poarte masca.

ADVERTISEMENT

Cu toate acestea, unele persoane au contestat această adeverință medicală, însă au primit o replică pe măsură din partea Dianei Șoșoacă: „Eu sunt cu legea, dacă mie îmi respecți legea, e OK. Nu mai discut pentru că sunt sătulă. Autoritățile au spus că, pentru Senat, pentru că eu m-am angajat la Senat, să mă duc la medicul de Medicina Muncii să îmi dea o ștampilă.

În rest, eu sunt avocat, am profesie liberală, mi-o eliberează medicul de familie, nu poți să restricționez. Și dacă te duci la medicul de Medicina Muncii, credeți-mă că tot te duci la medicul de familie să ți-o înregistrezi”.

ADVERTISEMENT

 

 

CITEȘTE mai multe articole interesante din categoriile NEWS, SPORT sau LIFE
ADVERTISEMENT
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Câștigă ACUM o Dacia Logan, 2.000 de euro și multe alte premii!
  • Nr. 837: 32 pagini + CD. Doar 10 lei!