News

Diana Șoșoacă va candida la Primăria Capitalei. Reacția senatoarei: „Să facem curățenie! Afară cu șobolanii!”

Schimbare în ultima zi de depunere a candidaturilor, Diana Șoșoacă vrea să ocupe funcția de primar general al Capitalei. Anunțul BEC
01.05.2024 | 10:24
Diana Sosoaca va candida la Primaria Capitalei Reactia senatoarei Sa facem curatenie Afara cu sobolanii
Diana Șoșoacă va candida la Primăria Capitalei. Foto Hepta.ro
ADVERTISEMENT

Diana Șoșoacă va candida la Primăria Capitalei, după ce inițial dosarul i-a fost respins de Biroul Electoral al Municipiului București, deoarece nu avea suficiente semnături valide. Situația s-a schimbat în ultima zi de depunere a candidaturilor.

Diana Șoșoacă va candida la Primăria Capitalei, anunțul BEC

Astfel, senatoarea a contestat decizia Biroului Electoral, iar marți, 30 aprilie, a depus încă 2.000 de semnături, potrivit știripesurse.ro. Prin urmare, Diana Șoșoacă va candida la funcția de primar al Municipiului București.

ADVERTISEMENT

„Astăzi, 30 aprilie 2024, ora 22.00, s-a procedat la afișarea Hotărârii Nr, 16 din data de 30.04.2024, privind admiterea candidaturii doamnei Ioanovici Șoșoacă Diana pentru funcția de Primar General al Municipiului București.

Candidat propus de SOS, atât la panoul de afișaj al Biroului Electoral de Circumscripție Nr.42 al Municipiului București, cât și pe pagina de internet https://b.prefectura.mai.gov.ro/”, a informat, marți, BEC. Reacția senatoarei nu a întârziat să apară. Aceasta a publicat un mesaj pe pagina sa de Facebook, susținând că dacă va fi aleasă primar va face „curățenie în București”.

ADVERTISEMENT

Mesajul transmis de senatoare

„Răsturnare de situație. Mi s-a admis candidatura la Primăria Municipiului București. Să facem curățenie în Capitală! Afară cu șobolanii!”, este mesajul candidatului din partea SOS România la funcția de primar al Capitalei.

În urmă cu câteva zile, Diana Șoșoacă a criticat decizia Biroului Electoral. Ea spunea că dosarul său era „incomplet”, nu „incorect” și susținea că nu se poate afirma că i-a fost respinsă candidatura.

ADVERTISEMENT

De altfel, Diana Șoșoacă preciza că, de fapt, nu ar fi intenționat să candideze, ci a vrut să „îi încurce pe toți”. Senatoarea mai spunea că a dorit ca premierul Marcel Ciolacu „să cadă în plasă” și să le strice tuturor planurile.

S-ar fi răzgândit după ce a văzut „mârșăvia din București”. „Mi-am depus candidatura când am văzut mârşăvia din Bucureşti şi cum vor să fure cu acelaşi Nicuşor Dan care îşi bate joc de bucureşteni.

ADVERTISEMENT

Tuturor le convine să iasă Nicuşor Dan pentru că semnează ca primarul”, declara, acum câteva zile, Diana Șoșoacă. Drept urmare, senatoarea a depus contestație, iar în cele din urmă a devenit candidat la alegerile pentru funcția de primar general al Capitalei.

ADVERTISEMENT