News

Diana Șoșoacă vrea să lupte împotriva COVID-19 cu iubire. ”Dragostea va schimba România”

21.03.2021 | 17:14
Diana Sosoaca vrea sa lupte impotriva COVID19 cu iubire Dragostea va schimba Romania
Diana Șoșoacă vrea să lupte împotriva coronavirusului cu iubire. Sursa foto - ALEXANDRU DOBRE / MEDIAFAX FOTO
ADVERTISEMENT

Diana Șoșoacă vrea să lupte împotriva COVID-19 cu iubire. La puține ore după ce a dansat și a cântat la protestul împotriva măsurilor de restricție, senatoarea a venit cu această idee. 

”Ceea ce va schimba România va fi iubirea, dragostea, nu restricţiile, nu ameninţările. Luaţi-vă în braţe şi fiţi români.

ADVERTISEMENT

Iubiţi-vă, avem nevoie de dragoste. Românii au nevoie de dragoste. Părerea mea şi a psihologilor cu care am vorbit este că cei de la putere, aceşti guvernanţi lipsiţi de empatie şi de orice moralitate, nu au fost trataţi cu dragoste în copilărie” a spus Șoșoacă în direct la Antena 3.

Diana Șoșoacă vrea să lupte împotriva coronavirusului cu iubire

Senatoarea nu a scăpat însă netaxată. Un om de afaceri stabilit în Costa Rica, Cornel Tăbcaru a pus-o la punct. “Eşti fată deşteaptă, dar eşti rea de gură. Nu mai vorbi atât de tare.”

ADVERTISEMENT

”Mă mai aprind şi eu. Mă ambalez, dar nu cu rea intenţie”, a recunoscut Şoşoacă. ”Nu sunt singură. Atât pot să vă spun.

Azi le-am cerut tuturor care îmi cereau să fac un partid să aibă puțintică răbdare, vorba lui Caragiale”, a adăugat aceasta.

ADVERTISEMENT

“Nu. Nu se coace un alt partid. Se coace eliberarea României. Serviciile ştiu foarte bine. De aceea nu spun mai mult. Îi las să fiarbă”, a încheiat senatoarea.

„Am foarte mare curaj și-i mulțumesc lui Dumnezeu pentru asta. Le mulțumesc oamenilor din jurul meu – cum spuneți voi, sursele – care m-au ajutat și mă ajută.

ADVERTISEMENT

Inclusiv în interiorul instituțiilor și ministerelor sunt oameni care ne-au ajutat cu informații pe care le-am folosit în instanță, anul trecut, împotriva amenzilor”, a mai spus Diana Șoșoacă.

ADVERTISEMENT