Life

Diana Șucu, secrete de vedetă. Soția milionarului Dan Șucu dezvăluie trucurile ei de frumusețe

Diana Șucu a dezvăluit secretele sale de frumusețe și a mărturisit că și relația fericită pe care o are cu soțul său, Dan Șucu, o ajută să se mențină în formă.
18.08.2022 | 15:36
Diana Sucu secrete de vedeta Sotia milionarului Dan Sucu dezvaluie trucurile ei de frumusete
Diana Șucu, dezvăluiri despre căsnicia cu Dan Șucu. Foto: captură Pro TV
ADVERTISEMENT

În vârstă de 48 de ani, Diana Șucu a dezvăluit care sunt secretele sale de frumusețe și a mărturisit că partenerul de viață joacă un rol foarte important în ceea ce privește felul în care o femeie se raportează la felul în care arată.

Diana Șucu, secretele unei vieți fericite. Cum o ajută soțul său să se mențină frumoasă

Invitată în emisiunea Vorbește lumea, Diana Șucu a făcut dezvăluiri despre secretele sale de frumusețe. Fosta prezentatoare de la TVR susține că are grijă de felul în care arată, merge la cosmetică, masaj și face sport. În plus, a afirmat că nu este împotriva operațiilor estetice.

ADVERTISEMENT

„Frumusețea stă în atitudine, în bunătate, într-o viață ordonată. Este un mod de viață. Femeia trebuie să se simtă frumoasă și trebuie să recurgă la creme, la operații, dacă ea simte nevoia. Nu consider că este o nenorocire.

Fac sport de trei ori pe săptămână. Cred că și gena este foarte bună. Nu pot să spun că mă duc cu plăcere la sală, dar mă duc că trebuie. După al doilea copil, chiar a trebuit să merg de trei ori pe săptămână. M-am îngrășat și la prima, și la a doua sarcină 28 de kilograme. Am alăptat 7 luni”, a declarat Diana Șucu.

ADVERTISEMENT

„Soțul meu îmi spunea cât de frumoasă sunt”

Cu toate că a acumulat multe kilograme în plus pe timpul celor două sarcini, Dan Șucu nu a văzut-o niciodată mai puțin frumoasă, iar acest lucru i-a oferit încredere în sine.

„Cred că este foarte important în perioada în care rămâi însărcinată, naști și alăptezi, relația trebuie să fie foarte stabilă.

ADVERTISEMENT

Acum, dacă mă uit la fotografiile din urmă, mă vad ca un gogoșar. Pe vremea aceea, soțul meu îmi spunea cât de frumoasă sunt.

Mă simt frumoasă când copiii mei îmi spun că sunt frumoasă. Atunci când merg la un eveniment, ei trebuie să își dea cu părerea”, a adăugat Diana Șucu.

ADVERTISEMENT

Cum reușesc Diana și Dan Șucu să mențină flacăra iubirii aprinsă chiar și după 17 ani de relație?

Pe 4 august 2005, Dan Șucu a cerut-o în căsătorie pe soția lui. De atunci, au trecut 17 ani, însă flacăra iubirii dintre ei arde în continuare la fel de tare.

„Nu știu dacă există căsnicie perfectă, trebuie să fii tolerant, să ne respectăm partenerul. Sunt câteva idei de bază care stau la temelia unei relații.

Eu cred că respectul este foarte important. Și să ajungi să fii într-o relație de prietenie cu partenerul de lângă tine. Să nu-ți fie teamă să-l întrebi absolut orice. Eu cu Dan discutăm în fiecare zi, de 10 ori pe zi, la telefon. Este persoana care mă calmează, care mă liniștește, țin cont de punctul lui de vedere întotdeauna”, a dezvăluit Diana Șucu.

ADVERTISEMENT