Reghe, în finala Cupei Golfului! Victorie într-un meci cu 7 goluri

Tibi Demeter   
in Stiri sportive
22/03/2018, 16:49
Reghe, în finala Cupei Golfului! Victorie într-un meci cu 7 goluri

UPDATE: Al Wahda a câştigat cu 4-3 partida retur cu Dibba Al Fujairah şi a reuşit calificarea în finala Cupei Golfului. Elevii lui Regechampf au fost conduşi cu 2-0 în debutul partidei, dar au câştigat datorită a două goluri marcate de Tagliabue în minutele 90 şi 90+4, cel care de altfel a şi reuşit un hat trick.

UPDATE: Dibba Al Fujairah şi Al Wahda se află la egalitate, 2-2, la pauza meciului retur. Echipa lui Reghecampf a fost condusă cu 2-0 în debutul meciului, însă a oferit o replică excelentă spre finalul primei reprize.


Echipa pregătită de antrenorul român a câştigat cu 4-2, primul meci din semifinalele Cupei Golfului, împotriva celor de la Dibba Al Fujairah, pe teren propriu.  Trupa lui Reghecampf are şanse mari să ajungă în ultimul act al întrecerii în urma rezultatului din prima manşă.

Al Wahda a condus cu 4-1 în primul meci, datorită golurilor marcate de Tagliabue, de trei ori şi de maghiarul Dzsudzsak, însă reuşita lui Diogo Acosta a readus speranţele echipei oaspete la calificarea în ultimul act al Cupei Golfului.

Dibba Al Fujairah –  Al Wahda. Reghe se bate pentru un nou trofeu

Echipa antrenată de fostul tehnician al celor de la FCSB a câştigat la începutul lui 2018 Supercupa Emiratelor şi are şanse bune pentru câştigarea unei noi întreceri. Al Wahda are şanse bune şi la câştigarea titlului, fiiind pe locul secund în clasament.

Închide ×