Dică a explicat de ce e Bizonul rezervă şi Alibec titular

Eduard Popa    Silviu Ghering   
in Stiri sportive
10/04/2018, 21:54
Dică a explicat de ce e Bizonul rezervă şi Alibec titular

„Am ţinut cont că Bizonul a fost suspendat primele etape, a trebuit să încep cu Denis. Bizonul are o problemă, o accidentare, a avut perioade de 3-4 zile în care nu s-a antrenat cu echipa. Am considerat că Denis poate să joace după antrenamentele avute. Asta nu înseamnă că Bizonul nu va juca mai mult de acum încolo. E un jucător care ne-a ajutat foarte mult şi merită mai multe minute”, a spus Dică la un post tv.

Antrenorul FCSB s-a arătat mulţumit de prestaţia lui Alibec contra oltenilor: „În acest meci şi-a creat 5 ocazii foarte mari de a marca, a avut o atitudine foarte bună, a băgat alunecări multe. Consider că este pe drum bun. Atât timp cât va munci, va avea pe viitor şi realizări.”

Dică: „Nu am vorbit de transferul lui Alibec”

Întrebat despre zvonurile potrivit cărora Alibec ar putea ajunge peste Ocean, la New York Red Bulls, Dică se arată sceptic: „Nu am vorbit despre ce se întâmplă în vară, pentru că ştiţi şi voi, în fiecare perioadă de transfer Denis apare pe la diverse echipe.”

Ştirea MOMENTULUI

Liverpool – PSG 3-2. Firmino le aduce victoria „cormoranilor” în meciul serii din Champions League. Video

Orice informatie si/sau declaratie preluata din acest material se face numai cu citarea sursei FANATIK.RO si, obligatoriu, cu LINK ACTIV catre prezentul material. In caz contrar, persoanele fizice si/sau juridice care incalca drepturile de autor ale FANATIK.RO, prevazute si protejate de Legea nr.8/1996, privind dreptul de autor si drepturile conexe, sunt direct raspunzatoare legal pentru orice prejudiciu astfel cauzat.

Închide ×