Lista de transferuri la FCSB: “Vine un atacant de calitate!”

Marian Popovici   
in FCSB
13/06/2018, 22:20
Lista de transferuri la FCSB: “Vine un atacant de calitate!”
Nicolae Dica in meciul de fotbal dintre FC Steaua Bucuresti si CS Universitatea Craiova, din cadrul play off-ului Ligii 1 Betano, desfasurat pe Arena Nationala din Bucuresti,

Nicolae Dică a făcut lista de transferuri de la FCSB şi a declarat că sigur va veni un atacant de calitate, dacă nu chiar doi. Antrenorul de la FCSB a declarat că nu se va mai baza pe Denis Alibec, iar “bizonul” Harlem Gnohere va fi indisponibil în debutul sezonului:

Dică a făcut lista de transferuri! “Avem nevoie de cel puţin un atacant. Va veni un atacant de calitate din câte ştiu şi dacă vom mai putea aduce încă unul ar fi perfect. Nu vom face ca şi vara trecută 13 transferuri, dar ne vom întări acolo unde avem nevoie. Dacă reuşim să aducem unul sau doi atacanţi şi un jucător în defensivă, va fi foarte bine”, a declarat Dică.

Dică a făcut lista de transferuri! Adam Nemec a refuzat FCSB

Dică a făcut lista de transferuri! FCSB a fost refuzată de Adam Nemec, fostul vârf de la Dinamo. Un alt jucător dorit de Gigi Becali la FCSB este Billel Omrani de la CFR Cluj. În ciuda dorinţei jucătorului de a pleca la vicecampioană, deocamdată cazul este destul de complicat.

 

Ştirea MOMENTULUI

Buzărnescu, a zecea jucătoare din România care strânge milionul de dolari. Vezi topul

Orice informatie si/sau declaratie preluata din acest material se face numai cu citarea sursei FANATIK.RO si, obligatoriu, cu LINK ACTIV catre prezentul material. In caz contrar, persoanele fizice si/sau juridice care incalca drepturile de autor ale FANATIK.RO, prevazute si protejate de Legea nr.8/1996, privind dreptul de autor si drepturile conexe, sunt direct raspunzatoare legal pentru orice prejudiciu astfel cauzat.