Fotbal intern

Dialog cu cărţile pe faţă Găman – Dică: “Mai lasă-mă trei meciuri!”

Nicolae Dică a avut o discuţie după meciul de la Mediaş cu Valerică Găman şi a rămas impresionat de răspunsul primit de la fundaşul oltean.
06.02.2018 | 12:12
Dialog cu cărţile pe faţă Găman - Dică:
ADVERTISEMENT

Nicolae Dică a mărturisit la finalul partidei câştigate de FCSB împotriva echipei Gaz Metan Mediaş că este nemulţumit că elevii săi au pierdut foarte multe dueluri aeriene.“Sunt mulţumit de rezultat, jocul nu m-a mulţumit, dar importante sunt punctele. Am suferit mult, ştiam că o să avem un joc dificil, ştiam asta, cei de la Mediaş au adus mulţi jucători. Am avut probleme la inceputul primei reprize şi pe finalul meciului.

N-am reuşit să câstigăm duelurile aeriene, asta mă supără, avem fundaşi cu talie. Am greşit şi la fazele fixe, dar vom regla aceste probleme până la final. Ca să câştigăm titlul trebuie să dăm mult mai mult, trebuie să muncim mult mai mult, deoarece ne vor aştepta meciuri mult mai grele”, a spus tehnicianul vicecampionilor.

A rămas surprins după discuţia cu Găman!

FANATIK.RO a aflat că totuşi, Nicolae Dică a fost mulţumit de prestaţia unuia dintre fundaşii săi centrali. “Dicanio” a avut o discuţie după meciul de la Mediaş cu Valerică Găman şi i-a spus acestuia că după primul său joc în tricoul celor de la FCSB a avut o evoluţie bună. Internaţionalul roş-albaştrilor l-a lăsat  mască pe antrenorul său după ce i-a spus să îl mai lase trei partide ca să se acomodeze şi mai bine cu colegii săi, iar atunci în mod sigur nu o să mai fie scos din primul “11”.

ADVERTISEMENT

Gigi Becali a fost şi el încântat, la finalul partidei cu Gaz Metan Mediaş, de evoluţia fundaşului central, Valerică Găman. “A fost primul meci al lui Găman la Steaua. Ce doreaţi să facă? Să dea el vreo două goluri? Oricum cu el nu îmi era frică în apărare aşa cum mi-a fost cu Larie. Pe Larie nu o să îl mai vedeţi la Steaua de la vară”, a spus Becali.

CITEȘTE mai multe articole interesante din categoria FOTBAL INTERN
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Câștigă ACUM o Dacia Logan, 2.000 de euro și multe alte premii!
  • Nr. 859. 32 pagini + cartea „Dictatura gastronomică”
A apărut noua revistă Taifasuri