Fotbal intern

Dică a răbufnit: „Coman și Tănase să înscrie dublu fără mine! Normal că unii s-au bucurat când am plecat”

13.02.2019 | 20:14
Dica a rabufnit Coman si Tanase sa inscrie dublu fara mine Normal ca unii sau bucurat cand am plecat

Gigi Becali a declarat recent că Florinel Coman și Florin Tănase i-au transmis că antrenamentele de două-trei ore pe care Teja le face sunt mult mai eficiente decât cele pe care fotbaliștii le făceau pe vremea lui Nicolae Dică. 

Fostul antrenor de la FCSB s-a arătat deranjat de aceste remarci și a avut un mesaj clar pentru cei doi fotbaliști, despre care a spus că îi așteaptă să înscrie dublu acum, după ce el a plecat de la club. Dică a recunoscut totodată că unii jucători din lot s-au bucurat de plecarea sa, însă nu s-a arătat surprins de faptul că cei doi au purtat discuții private cu patronul echipei.

Dică a avut cuvinte de laudă la adresa lui Dragoș Nedelcu, fotbalist pe care Gigi Becali vrea să-l vândă cu două milioane de euro în acest moment. Despre Nedelcu, Dică a spus că este un jucător de caracter.

Dică a răbufnit

„Steaua cred că se mișca bine și cu mine, aveam cel mai bun atac din campionat. Ok, poate că patronul voia 80 de goluri în loc de 41. Așa da, probabil că se putea și mai bine. În prima zi de antrenament după o zi liberă, antrenamentul dura 80-90 de minute. În a doua zi antrenamentul dura 70 de minute. Primele două zile erau cele mai importante pentru mine. Asta nu înseamnă că nu erau importante nici celelalte zi. Fiecare antrenor are filosofia lui.

Eu îmi aduc aminte că jucătorii se plângeau în pregătire că antrenamentele erau foarte tari, acum văd că nu mai e cazul. Cei care au vorbit cu patronul despre cât țineam eu antrenamentele, Coman și Tănase, sper să înscrie dublu acum. Nu sunt dezamăgit. Știu ce se întâmpla acolo. E greu să mulțumești 25-26 de jucători. Normal că unii se bucură atunci când pleacă un antrenor. Cu Nedelcu am lucrat bine, e un jucător bun, un jucător cu caracter” – a spus Nicolae Dică la TV Digi Sport.