Fotbal intern

Dică a renunţat la Vlad Mihalcea. “Îi caut echipă!”

18.06.2018 | 12:26
Dica a renuntat la Vlad Mihalcea Ii caut echipa
Dică a renunţat la Vlad Mihalcea. Jucătorul adus de la Braşov a fost dat afară de la FCSB

Dică a renunţat la Vlad Mihalcea. Antrenorul celor de la FCSB, Nicolae Dică nu are nevoie de serviciile mijlocaşului transferat de Mirel Rădoi de la FC Braşov în vara anului 2015.

Nicolae Dică se află împreună cu jucătorii săi în cantonamentul de la Braşov, dar deşi are foarte mulţi tineri fotbalişti convocaţi pentru stagiul de pregătire de sub Tâmpa, totuşi printre aceştia nu se află şi Vlad Mihalcea, 19 ani. Transferat la FCSB, în vara anului 2015, de la FC Braşov pentru 400.000 de euro internaţionalul de tineret nu a reuşit să se impună sub comanda lui Dică la FCSB.

Dică a renunţat la Vlad Mihalcea. “Îi caut echipă!”

Contactat de către FANATIK.RO, Sorin Paraschiv, impresarul lui Vlad Mihalcea, a vorbit despre situaţia jucătorului pe care îl reprezintă. “Am discutat cu cei de la Steaua, iar Dică a decis că nu se bazează pe serviciile lui Vlad Mihalcea nici pentru acest sezon. Astfel că, după ce nu l-a luat în cantonamentul de la Braşov, în aceste zile eu îi caut echipă lui Mihalcea.

Problema este că Gigi Becali nu vrea să renunţe definitiv la Mihalcea, dânsul doreşte să îi găsesc o echipă unde să meargă să joace sub formă de împrumut. Este adevărat şi faptul că Vlad are acea clauză de reziliere de contract de 50 de milioane de euro. Patronul Stelei a fost cel care a cerut această clauză în momentul în care am semnat contractul în vara anului 2015″, a spus Paraschiv.

În momentul în care Vlad Mihalcea s-a transferat la FCSB, Gigi Becali a vorbit în termeni laudativi la adresa jucătorului adus de la FC Braşov. “L-am adus pe acest jucător la recomandările lui Rădoi. Am înţeles că este un puşti foarte bun, iar eu am încredere în finul meu. I-am făcut clauză de reziliere de 50 de milioane de euro şi sunt sigur că o să îl vind în străinătate pe o sumă foarte mare”, a spus Becali.

Ce clauze de reziliere au roş-albaştrii!

Gigi Becali a pus mai multe clauze de reziliere unor jucători importanţi de la FCSB. Cele mai mari sume le au Florinel Coman şi Dennis Man, 100. de milioane de euro, Vlad Mihalcea, 50 de milioane şi Andrei Vlad, 30 de milioane. La rândul său, Constantin Budescu are şi el o clauză de reziliere de 3 milioane de euro.