Dică, apărat în conflictul cu CFR: “Prietenia e prietenie, sportul e sport”

Mirela Apostol   
în Fotbal intern
11/03/2018, 12:52
Dică, apărat în conflictul cu CFR: “Prietenia e prietenie, sportul e sport”

Adrian Neaga, fost coleg cu Nicolae Dică la Steaua, i-a luat apărarea antrenorului de la echipa vicecampioană şi crede că declaraţiile făcute de ardeleni sunt răutăcioase:

”Din punctul meu de vedere se face prea mult tam-tam pentru nimic. Eu înţeles, sunt foarte mulţi bani puşi în joc, este un titlu naţional la mijloc şi e normal să fie făcută o asemenea declaraţie. Din punctul meu de vedere este clar, este un oraş mic, suntem prieteni, mai ales noi, care activăm în sport, dar nu cred că arbitrul Călin a venit cu intenţia de a greşi la CFR Cluj. Este stadionul oraşului, nu te duci la baza cea mai performantă să te antrenezi? Trebuie să vină de la Piteşti la Bucureşti să se antreneze?

Toţi arbitrii se antrenează acolo. Nu numai Călin. Se antrenează şi Popa şi arbitrii de linie. Şi Dică a fost antrenor la SCM Piteşti. Dar Călin şi Dică sau Călin şi cu mine suntem prieteni de mult timp. Prietenia e prietenie, sportul e sport. Crezi că cineva şi-ar compromite cariera pentru un galben sau să-l dea pe Petrescu afară?

Prestaţia lui Călin a fost foarte bună. Punem prea mare presiune pe arbitri. A arbitrat foarte bine, aia a fost forma lui în ziua respectivă. Îmi aduc aminte că am adus arbitri străini în Liga 1 şi au făcut meciuri varză. Şi atunci nu s-a mai vorbit o săptămână sau două despre arbitrii străini. Arbitrii români sunt foarte buni. Să-i lăsăm să-şi facă treaba”, a spus Rică Neaga la un post de televiziune.

Închide ×