Carousel hot news

Voluntari – FCSB fără un titular! Lipseşte o lună: are ruptură

Voluntari - FCSB se anunţă cu probleme pentru Dică. Tehnicianul echipei Steaua, Nicolae Dică are mari probleme de lot înaintea partidei de vineri seară cu FC Voluntari. Gnohere, Dennis Man şi...
Autor: Daniel Vlad | 10.10.2017 | 00:06
Voluntari - FCSB fără un titular! Lipseşte o lună: are ruptură

Voluntari – FCSB se anunţă cu probleme pentru Dică. Tehnicianul echipei Steaua, Nicolae Dică are mari probleme de lot înaintea partidei de vineri seară cu FC Voluntari. Gnohere, Dennis Man şi Florinel Coman acuză probleme medicale, iar “Dicanio” încă nu ştie sigur dacă se poate baza pe ei pentru partida cu câştigătoarea Cupei României. La rândul său Constantin Budescu a venit de la lot cu dureri musculare şi acuză şi o stare de oboseală. În schimb, Dragoş Nedelcu şi Denis Alibec sunt aşteptaţi să revină la antrenamente .

Însă problema cea mai mare cu care Nicolae Dică se confruntă este accidentarea suferită de Mihai Pintilii la echipa naţională. După ce a efectuat un RMN, internaţionalul celor de la FCSB a descoperit că a suferit o ruptură munsculară, iar FANATIK.RO a aflat că jucătorul lui Nicolae Dică o să mai revină pe gazon la începutul lunii noiembrie. Dar între timp acesta o să urmeze un program de recuperare, iar Ovidiu Popescu speră să profite de absenţa colegului său.Click pe meci în aplicaţia de mai jos pentru detaliile complete: echipe de start, comentariul live, statistici, clasament în timp real! Click pe GRUPA 7 pentru a vedea programul şi rezultatele din celelalte jocuri din preliminariile CM 2018! Click pe MECIURILE ZILEI pentru a vedea toate jocurile de azi.

Leasă crede că Voluntari – FCSB o sa fie un meci tare!

Însă, chiar dacă Nicolae Dică nu o să aibă posibilitatea să alinieze echipa de bază, totuşi managerul ilfovenilor, Dan Leasă consideră că partida o să fie una extrem de tare. “Nici nu încape îndoială că jocul Voluntari -FCSB nu o să fie unul tare. O să fie al naibii de tare. Nu contează ce absenţe o să aibă Dică. El poate să alinieze acum două echipe de mare valoare în Liga 1 şi la orice oră poate să obţină rezultate foarte bune.

În schimb noi nu avem nici o problemă de lot, iar lucrul ăsta nu poate decât să mă bucure. Cernat este gata de luptă şi aştept un meci mare de la el. Florin a trecut prin multe bătălii şi sunt sigur că o să îi mobilizeze la maximum şi pe colegii săi. Cu el în echipă Voluntariul este mult mai puternică. Nu putem să nu recunoaştem acest lucru”, a încheiat conducătorul formaţiei, FC Voluntari, Dan Leasă.

CITEȘTE mai multe articole interesante din categoriile NEWS, SPORT sau LIFE
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Câștigă ACUM o Dacia Logan, 2.000 de euro și multe alte premii!
  • Nr. 841. 32 pagini + CD. Doar 10lei!