Video. Alibec “s-a rupt” înainte de Astra-FCSB. “Sper să nu fie grav!”

Iuliana Spirache   
in Stiri sportive
15/04/2018, 13:24
Video. Alibec “s-a rupt” înainte de Astra-FCSB. “Sper să nu fie grav!” GALERIE FOTO

În conferinţa de presă susţinută de Nicolae Dică înaintea meciului Astra – FCSB, antrenorul echipei “roş-albastre” le-a transmis un mesaj clar jucătorilor săi: “O să avem probleme dacă ne credem câştigători”. Mai mult, Dică a comentat şi în legătură cu duelul pe care echipa sa îl duce cu CFR Cluj pentru câştigarea campionatului şi a anunţat că Filipe Teixeira, Valerică Găman şi Denis Man au probleme, dar că Harlem Gnohere este apt pentru meciul cu Astra Giurgiu. CLCIK PE GALERIA FOTO PENTRU POZE!

“Este un meci foarte important, la fel cum vor fi următoarele şase din playoff. Întâlnim o echipă bună, care şi-a schimbat antrenorul. Sunt foarte bine organizaţi defensiv. Trebuie să fim 100% concentraţi, să-i blocăm şi să le punem probelem pe faza ofensivă. Au avut o altă atitudine la Cluj. O să avem probleme dacă o să ne credem câştigători. La Steaua obiectivul principal este acela de a câştiga campionatul. Steaua nu este prima dată pe primul loc, nu este o surpriză că suntem unde suntem. Momente grele au fost pentru cei care au discutat, pentru mine nu a fost.

Nicolae Dică, avertisment pentru jucători înainte de Astra – FCSB

Este important să câştigăm cele trei puncte. Este un lucru bun dacă echipele din spatele nostru vor face paşi greşiţi. Îmi doresc ca cei de la Viitorul să facă un meci bun şi să obţină un rezultat pozitiv, iar noi să fim pe primul loc după această etapă. Următoarele patru etape sunt foarte importante pentru noi. Ne asigurăm campionatul dacă câştigăm aceste meciuri. Este important ca noi să luăm cele trei puncte cu Astra. Eu am spus după meciul cu Craiova că mai au şanse la câştigarea campionatului, la fel şi Viitorul. La fotbal se poate întâmpla orice. Trebuie să rămânem concentraţi pentru că momentan nu am obţinut nimic. Meciul cu CFR nu o să fie decisiv pentru că o să mai avem meciuri de jucat după aceea. Mai sunt 18 puncte puse în joc”, a spus Nicolae Dică în conferinţa de presă susţinută înaintea meciului Astra – FCSB.

Dică are probleme cu trei jucători

…despre situaţia accidentaţilor: “Teixeira are nişte probleme la stomac şi a ieşit din antrenament. La fel Găman şi Alibec, el s-a lovit la antrenament, dar sper să nu fie ceva foarte grav. Gnohere s-a antrenat cu echipa în ultima săptămână şi este ok din toate punctele de vedere”, a spus Nicolae Dică. VEZI VIDEO AICI CU ACCIDENTAREA LUI ALIBEC!

Sursă foto: sport.ro

Ştirea MOMENTULUI

La 16 ani după moartea lui Cristi Neamțu, Șuleap rupe tăcerea: “Este drama vieții mele”

Orice informatie si/sau declaratie preluata din acest material se face numai cu citarea sursei FANATIK.RO si, obligatoriu, cu LINK ACTIV catre prezentul material. In caz contrar, persoanele fizice si/sau juridice care incalca drepturile de autor ale FANATIK.RO, prevazute si protejate de Legea nr.8/1996, privind dreptul de autor si drepturile conexe, sunt direct raspunzatoare legal pentru orice prejudiciu astfel cauzat.

Închide ×