Carousel hot news

Probleme de ultimă oră pentru Dică. Un titular, trecut pe perfuzii

După ce s-a resemnat că unul dintre cei mai valoroşi şi constanţi jucători, portughezul Filipe Teixeira, nu va putea intra pe teren în meciul cu Viktoria Plzen din cauza unei accidentări de...
Autor: George Heisu | 14.09.2017 | 13:02
Probleme de ultimă oră pentru Dică. Un titular, trecut pe perfuzii

După ce s-a resemnat că unul dintre cei mai valoroşi şi constanţi jucători, portughezul Filipe Teixeira, nu va putea intra pe teren în meciul cu Viktoria Plzen din cauza unei accidentări de ultimă oră, antrenorul Nicolae Dică a mai primit o veste care i-ar putea da planurile peste cap. Încă un titular are probleme de sănătate şi tehnicianul ar trebui să schimbe din nou garnitura de start.

Este vorba despre Florin Tănase, care nu s-a simţit bine joi dimineaţă, din cauza unui virus stomacal. Directorul sportiv, Mihai Stoica, l-a anunţat pe finanţatorul Gigi Becali că tânărul jucător a fost trecut pe perfuzii de staff-ul medical. Totuşi, starea lui Tănase nu este chiar îngrijorătoare, acesta având şanse destul de mari să se afle în garnitura de start. În cazul în care nu se va întâmpla acest lucru, Florinel Coman îi va lua locul. Click pe meci în aplicaţia de mai jos pentru detaliile complete: echipe de start, comentariul live, statistici, clasament în timp real! Click pe GRUPA G pentru a vedea rezultatele din celelalte jocuri din grupele Europa League! Click pe MECIURILE ZILEI pentru a vedea toate jocurile de azi.

Dică îl are pe Florinel Coman ca soluţie “de avarie”

“Tănase nu ştiu ce a avut, i-au făcut o perfuzie. Nu ştiu încă dacă dacă va putea sau nu să joace. O să vedem. Dacă nu, va juca Florinel Coman acolo”, a declarat Becali pentru ProX. În aceste condiţii, “11”-le de start al FCSB ar putea arăta astfel: Niţă – Benzar, Planic, Bălaşa, J. Morais – Pintilii, Nedelcu – Golofca, Budescu, Fl. Tănase (Fl. Coman) – Alibec.

Partida FCSB – Viktoria Plzen, din etapa 1 a grupelor Europa League, va avea loc joi, cu începere de la ora 22:05 şi va putea fi urmărită ONLINE pe FANATIK.RO

CITEȘTE mai multe articole interesante din categoriile NEWS, SPORT sau LIFE
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Câștigă ACUM o Dacia Logan, 2.000 de euro și multe alte premii!
  • Nr. 841. 32 pagini + CD. Doar 10lei!