Dică, arogant cu CSA Steaua: „Eu am meci de titlu în Liga 1”

Eduard Popa   
in Stiri sportive
07/04/2018, 14:05
Dică, arogant cu CSA Steaua: „Eu am meci de titlu în Liga 1”

Revista Fanatik / Septembrie - 48 de pagini, numai 5 lei
48 de pagini, numai 5 lei

Petre Cozma, răvăşit de eliberarea ucigașilor fiului: „Îi iau cu lopata!”
Acum la toate punctele de presă

Nicolae Dică a vorbit sâmbătă cu presa înainte de derby-ul cu CS U Craiova din etapa a patra a play-off-ului Ligii 1. Întrebat dacă l-ar deranja posibilitatea ca CSA Steaua să aibă mai mulţi fani decât FCSB la meciurile de săptămâna viitoare, Dică a evitat să dea un răspuns: „Nu aş vrea să comentez despre meciuri de Liga a Patra, pentru că eu am meci luni la titlu în Liga 1” , a spus antrenorul FC Steaua. 

Întrebat dacă ar fi crezut în urmă cu câţiva ani că s-ar putea ajunge la această situaţie, Dică a declarat consternat: „Nu mă aşteptam ca două echipe ale Stelei să joace în aceeaşi săptămână, pentru că atunci când eu eram la Steaua nu îmi imaginam că se poate ajunge la aşa ceva.”

Legende ale fotbalului, de partea FCSB

Dacă Dică este antrenorul FCSB şi poate fi acuzat de subiectivism, alte legende ale fotbalului românesc tind să ţină cu FCSB. Fostul căpitan al naţionalei şi al Barcelonei, Gică Popescu a spus că „voi îi ziceţi FCSB, eu îi zic Steaua, dar cine a luat Steaua la care am jucat eu şi Hagi în Liga 1? Steaua care a fost în Europa, Steaua care a făcut performanţă?”  (Vezi toată declaraţia aici)

Închide ×