Fotbal intern

Dică, atac la Becali: „Așa cred ei acolo că se face performanță”. Îi ia apărarea lui Nedelcu: „Pentru mine e un jucător bun”

13.03.2019 | 21:09
Dica atac la Becali Asa cred ei acolo ca se face performanta Ii ia apararea lui Nedelcu Pentru mine e un jucator bun
ADVERTISEMENT

După ce a confirmat FANATIK, spunând că va da afară șase jucători la vară, Gigi Becali primește critici din partea fostului său antrenor, Nicolae Dică. În prezent liber de contract, Dică nu s-a ferit să spună că Becali greșește și, mai mult, i-a luat apărarea lui Dragoș Nedelcu. 

Dică, atac la Becali

Mijlocașul la închidere adus de la Viitorul a fost cel mai criticat jucător după eșecul suferit de FCSB în prima rundă din play-off. Becali s-a arătat deranjat de modul în care Nedelcu s-a apărat în fața lui Ianis Hagi, spunând că fiul lui Gică Hagi a făcut ce a vrut pe teren.

ADVERTISEMENT

Totuși, Nicolae Dică e de părere că Dragoș Nedelcu poate deveni un jucător foarte bun atât timp cât va primi încredere de la oamenii alături de care lucrează. Dică își critică fosta echipă, spunând că o asemenea strategie nu poate aduce performanță.

Nicolae Dica a dus-o pe FCSB in primavara europeana
Nicolae Dica a dus-o pe FCSB in primavara europeana

“Pentru mine (n.r. Nedelcu) e un jucător bun, un jucător cu calitate, un caracter frumos, un jucător care se antrenează bine şi eu consider că el în momentul în care va avea încredere în el şi va juca meci de meci va creşte mult mai mult.

ADVERTISEMENT

Da (n.r. e mai emotiv). Am spus că sunt unii jucători care trec mai uşor peste critici şi alţii care trec mai greu. Nu aţi văzut şi voi că asta se face? Dacă asta e decizia clubului… Dacă aşa cred ei că se face performanţă, ok. Dacă asta e decizia clubului… Ei ştiu mai bine ce au de făcut“, a declarat Nicolae Dică pentru Telekom Sport.

Nicolae Dică a plecat de la FCSB în decembrie anul trecut, forțat de Becali să-și rezilieze contractul după 0-2 pe teren propriu cu CFR Cluj. Locul său a fost luat de Mihai Teja, însă jocul echipei nu s-a îmbunătățit în vreun fel. Mai mult, FCSB are numai două victorii în șase partide cu Teja pe bancă.

ADVERTISEMENT