Carousel hot news

Dică, despre TRANSFERURI: “Vreau jucători! Ce dacă e DINAMOVIST?”

Nicolae Dica a vorbit la finalul meciului de la Chiajna, Concordia - FCSB, scor 1-2, din etapa a patra a Ligii 1 - video cu golurile aici. Tehnicianul roş-albaştrilor s-a declarat mulţumit de...
07.08.2017 | 00:20
Dică, despre TRANSFERURI:
ADVERTISEMENT

Nicolae Dica a vorbit la finalul meciului de la Chiajna, Concordia – FCSB, scor 1-2, din etapa a patra a Ligii 1 – video cu golurile aici. Tehnicianul roş-albaştrilor s-a declarat mulţumit de victoria elevilor săi, mai ales că gazdele au deschis scorul în repriza a doua, conducând cu 1-0!

“E meritul băieţilor, ei au întors scorul şi au dat totul pe teren pentru asta! Motivaţia lor a fost mare, ca la Plzen şi mă bucur mult, avem multe lucruri pozitive în acest meci!”

ADVERTISEMENT

Dică, Chiajna – FCSB 1-2. “Aceşti copii sunt viitorul Stelei!”

“Mie-mi place să promovez tineri, am dorit mult să îl promovez şi pe Grecu. Aceşti copii sunt viitorul Stelei, vor deveni jucători de bază. În 10 zile ne aşteaptă 4 meciuri şi trebuie să mă gândesc la modificări, să odihnesc jucători, să schimb formulele. Jucăm miercuri, apoi în weekend, apoi iar meciul cu Sporting. Vom mai schimba şi în viitor!”

“Mai aştept jucători!”

“Mi i-am dorit pe Golofca şi Planic, dar şi pe Băluţă. Bine că primii doi vin la Steaua! Nu vor avea probleme aici, ce dacă Golofca e dinamovist? N-are de ce lumea să aibă ceva cu el! Cu Planic mai durează, am înţeles că poate chiar o lună, nu ne bazăm pe el! Sper să mai vină şi alţi jucători”

ADVERTISEMENT

“Nu mă interesează ce a spus Contra! Şi dacă pierdem cu Sporting, suntem calificaţi şi vom juca în grupele Europa League. Asta în timp ce alţii stau şi se uită la televizor.”

Dica Chiajna FCSB 1-2. FCSB se află în fruntea Ligii 1, cu 10 puncte, alături de CFR Cluj şi FC Botoşani, după 4 etape disputate. Etapa viitoare, vicecampioana României va întâlni miercuri, de la ora 21:45, pe Poli Iaşi.

CITEȘTE mai multe articole interesante din categoriile NEWS, SPORT sau LIFE
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Câștigă ACUM o Dacia Logan, 2.000 de euro și multe alte premii!
  • Nr. 850. 32 pagini + CD. Doar 10 lei!
A apărut noua revistă Taifasuri