Fotbal intern

Dică, criticat de un fost coleg de la FCSB. “Este o dezamăgire!”

09.05.2018 | 19:44
Dica criticat de un fost coleg de la FCSB Este o dezamagire

Nicolae Dică este criticat Florin Lovin, fost coleg la FCSB în echipa care în 2006 reuşea să se califice în semifinalele Cupei UEFA. Fostul fundaş din Liga 1 Betano susţine că este dezamăgit de lipsa de personalitate pe care o arată actualul antrenor al “roş-albaştrilor” şi consideră că Nicolae Dică n-a reuşit să impună niciun stil.

”L-am avut pe Zenga, un tactician desăvârşit. L-am avut pe Protasov, un iubitor al fotbalului spectacol. Apoi, Olăroiu, la fel. Ca antrenor, când te apuci de antrenorat, trebuie să ai o viziune, un stil de joc. Trebuie să fim conştienţi că, în momentul de faţă, la Steaua, ca antrenor, nu ai cum să îţi impui un stil. Dica are circumstanţe atenuante, dar, în acelaşi timp, ca personalitate, este o dezamăgire”, a declarat Lovin pentru Telekom Sport.

Nicolae Dică, criticat de Florin Lovin, fostul lui coleg de la FCSB

Florin Lovin şi Nicolae Dică au fost colegi la FCSB în echipa care în 2006 reuşea să se califice în semifinalele Cupei UEFA. Fostul fundaş al “roş-albaştrilor” a jucat pentru FCSB în 154 de meciuri, a înscris 3 goluri şi a oferit 3 pase decisive. Pe parcursul carierei, Florin Lovin a mai evoluat la echipe precum Astra Giurgiu, Mattersburg, TSV Munich, Concordia Chiajna, Oţelul Galaţi, AOK Kerkyra şi FCM Bacău.