Cum joacă Dică în FCSB – CFR: “N-a dat Gigi echipa? E stabilită”

Mirela Apostol   
in Stiri sportive
09/02/2018, 15:39
Cum joacă Dică în FCSB – CFR: “N-a dat Gigi echipa? E stabilită”

Nicolae Dică spune că este decis în mare măsură cu privire la formula de start pentru partida cu CFR Cluj, de sâmbătă, de pe Arena Naţională. Tehnicianul “roş-albaştrilor” a dezvăluit că a avut discuţii cu toţi jucătorii pe care Gigi Becali i-a criticat:

“Echipa în mare e stabilită, am pregătit în această săptămână meciul şi ştiu echipa. Nu ştiu dacă a dat-o patronul. A dat-o? Nu ştiam. Ok. Vreau mereu să vină patronul în cantonament, va veni diseară să vorbească cu băieţii, e un lucru bun pentru că discuta cu ei.

“Dacă joacă bine, îi laudă”

Am avut discuţii cu jucătorii criticaţi, ştiau unde vin când au venit la Steaua, ştiau că vor fi criticaţi de patron, le-am zis să fie puternici şi să treacă peste. Dacă vor juca bine, patronul îi va lauda şi va spune că merită nu ştiu câte milioane”, a spus Nicolae Dică la conferinţa de presă.

Partida FCSB – CFR Cluj se va disputa sâmbătă, de la ora 20:45, şi va fi transmisă în format LIVE VIDEO pe FANATIK.RO.

Ştirea MOMENTULUI

Rakitic îi “înţeapă” pe francezi. “Au marcat patru goluri, doar trei ale lor”

Orice informatie si/sau declaratie preluata din acest material se face numai cu citarea sursei FANATIK.RO si, obligatoriu, cu LINK ACTIV catre prezentul material. In caz contrar, persoanele fizice si/sau juridice care incalca drepturile de autor ale FANATIK.RO, prevazute si protejate de Legea nr.8/1996, privind dreptul de autor si drepturile conexe, sunt direct raspunzatoare legal pentru orice prejudiciu astfel cauzat.