Dică n-are emoţii: “Nu se decide campionatul cu CFR”

Mirela Apostol   
in Stiri sportive
09/02/2018, 13:18
Dică n-are emoţii: “Nu se decide campionatul cu CFR”

Nicolae Dică a prefaţat partida pe care FCSB o va avea de disputat acasă, cu liderul CFR Cluj. Tehnicianul “roş-albaştrilor” nus e teme de un jucător anume, ci d forţa grupului, însă mărturiseşte că are un plan bun să anihileze echipa antrenată de Dan Petrescu.

“I-au transferat pe Ioniţă, pe Ţucudean, care a fost important când au luat campionatul. Mailat, un jucător de viitor. Eu remarc echipa, sunt foarte bine organizaţi. Şi eu am fost dezamăgit după meciul cu Mediaş, nu am jucat ce trebuia. Important e că am câştigat, ne aşteaptă alte jocuri grele. La Mediaş am avut 3 jucători under 21. Nu avem probleme din punctul ăsta de vedere. Am stabilit echipa în mare, am pregătit toată săptămâna meciul.

“Jucătorii sunt motivaţi”

Cei doi atacanţi sunt suspendaţi, dar îl avem pe Florin Tănase, care a mai jucat în această poziţie. Speărm să aibă evoluţii bune din nou. El a mai jucat bine. Nu mă interesează cine ne arbitrează, doar să fim arbitraţi corect. Nu vreau să comentez. Ştim unde sunt puternici şi unde au probleme. Să facem ce am pregătit la antrenament. Sper să nu ne surprindă cu ceva. Dan Petrescu e foarte bun, e unul dintre cei mai valoroşi antrenori români.

Avem nevoie de suporteri, cu ei echipa are un alt randament. Dacă vom reuşi să câştigăm jocul, la meciul cu Lazio va fi stadionul plin.

Patronul va veni diseara sa vorbească cu băieţii. E un lucru bun acesta. Am avut discuţii cu jucătorii criticaţi, ei ştiau unde vin şi dcaă nu vor avea evoluţii bun e atunci vor fi criticaţi şi de patron. Dacă vor juca bine, atunci patronul va spune asta şi că merită nu ştiu câte milioane. Nu aş vrea să comenetez ce zic dinamoviştii de meciul cu Lazio, dar numai la noi se întâmplă să joace o echipă în Europa şi să ţinem cu alţii… Înainte de meciuri cu Lazio sau Dinamo nu ai nevoie de filmuleţe, jucătorii sunt mult mai motivaţi. 

Nu se decide campionatul mâine seară. Am avut nişte discuţii, să vedem dacă mai putem aduce vreun portar. Dar nu, nu mai aducem. Man a avut o problemă, marţi a ieşit din antrenament, miercuri nu s-a antrenat, dar joi a revenit”, a spus Nicoale Dică.

Partida FCSB – CFR Clujs e va juca sâmbătă, de la ora 20.45, şi va fi transmisă în format LIVE VIDEO pe FANATIK.RO.

Ştirea MOMENTULUI

Scandal la FC Voluntari! Opriţa şi staff-ul au plecat de la club

Orice informatie si/sau declaratie preluata din acest material se face numai cu citarea sursei FANATIK.RO si, obligatoriu, cu LINK ACTIV catre prezentul material. In caz contrar, persoanele fizice si/sau juridice care incalca drepturile de autor ale FANATIK.RO, prevazute si protejate de Legea nr.8/1996, privind dreptul de autor si drepturile conexe, sunt direct raspunzatoare legal pentru orice prejudiciu astfel cauzat.