Dică schimbă sistemul la FCSB! Unde joacă Budescu

Eduard Popa   
in Liga 1 Betano
13/06/2018, 23:51
Dică schimbă sistemul la FCSB! Unde joacă Budescu GALERIE FOTO
Nicolae Dică vrea să schimbe așezarea tactică la FCSB

Antrenorul FCSB, Nicolae Dică, a anunțat că dorește să schimbe așezarea formației sale pentru noul sezon. Tehnicianul va încerca să treacă din 4-2-3-1 în 4-3-3 și speră ca fotbaliștii săi să facă față acestei tranziții.

„Am spus că voi antrena 4-3-3 în perioada de pregătire. Depinde cum jucătorii vor răspunde la acest sistem și ceea ce vor face în campanie”, a explicat Nicolae Dică, pentru un post tv. Întrebat despre faptul că informația cu noua așezare tactică a echipei a fost anunțată „în premieră” de Gigi Becali, Nicolae Dică a răspuns amuzat: „Eu i-am spus lui Gigi Becali cu o zi înainte că vreau să joc 4-3-3, dumnealui v-a spus vouă la televizor a doua zi.”

Îți place NOUL FANATIK.RO? Citește AICI ȘTIREA MOMENTULUI din sport!

Tehnicianul a anunțat și cum îl va folosi pe Budescu: “O să am o discuție cu el, legată de acest sistem de joc. Este posibil să-l folosesc pe postul unuia dintre cei doi ofensivi sau undeva în partea stângă, pentru că acolo a mai jucat și la Astra. În sistem 3-4-3, la Astra, Budi a jucat atacant stânga”, a spus Dică.

Primul jucător mulțumit de schimbarea sistemului la FCSB

Decizia tactică a lui Nicolae Dică l-a mulțumit pe unul dintre tinerii jucători legitimați la FCSB, care își dorește să prindă echipa în noua formulă. Aștept să mă întorc în cantonamentul Stelei, sper să reușesc să rămân. Îmi place mult sistemul în care se va juca, în 4-3-3. Mi se potrivește, mă simt mai bine în el. Aș vrea să joc în partea stângă”, a spus Daniel Benzar, împrumutat de roș-albaștri la FC Voluntari în acest retur de campionat. Îți place NOUL FANATIK.RO? Citește AICI ȘTIREA MOMENTULUI din sport!

Închide ×