De ce l-a schimbat pe Budescu: „Nu mă aşteptam la acea reacţie”

Eduard Popa   
in Stiri sportive
10/04/2018, 22:15
De ce l-a schimbat pe Budescu: „Nu mă aşteptam la acea reacţie”

„Au fost mai multe discuţii cu Budescu înainte de joc. I-am spus că este un joc foarte important pentru noi, pentru că ne duceam la 7 puncte de Craiova. Dacă ei reuşeau să câştige, veneau la un punct şi puteam să pierdem şi locul doi. Am avut o discuţie cu Budi în care i-am spus că joacă 50-60 de minute, pentru că are probleme la genunchi. A tras de el să ajute echipa”, a spus Nicolae Dică, la un post de televiziune. 

Tehnicianul roş-albaştrillor a comentat decizia tactică din spatele schimbării lui Budescu: „Am decis să îl schimb în minutul 45 pentru că cei de la Craiova câştigaseră mijlocul terenului, plus că luase acel cartonaş galben şi risca să ia roşu. Dar mai mult să închid jocul. Nici nu m-am gândit că va avea vreo reacţie, am şi discutat cu el după meci. A şi spus că era supărat, mi-a zis că dacă mai stătea 10 minute în vestiar, nu dădea acea declaraţie.”

Nicolae Dică: „Am suferit în prima repriză”

Nicolae Dică a explicat şi cum a reuşit să închidă jocul Craiovei: „Am suferit în prima repriză, pentru că unul dintre mijlocaşii centrali, Filip şi Popescu, nu urcau pe mijlocaşii lor şi Mitriţă venea între compartimente. De aia l-am băgat pe Florin Tănase la pauză, care se apără mult mai bine şi i-am scos în margine de unde să centreze în careu unde noi aveam talie.”

Închide ×