Dică ştie de ce nu a bătut nici Astra: "Ne scot MINGEA din poartă!"

astra giurgiu, nicolae dică, FCSB

FCSB a primit vizita formaţiei Astra Giurgiu, pe Arena Naţională, în etapa a 6-a din Liga 1 Betano, sezon 2017-2018. Pentru formaţia lui Nicolae Dică urmează duelul cu Sporting, în manşa tur a playoff-ului Champions League, marţi, 15 august, la Lisabona.

Nicolae Dică, antrenorul formaţiei FCSB, a comentat în legătură cu egalul obţinut în meciul cu Astra Giurgiu, scor 1-1, şi susţine că golul înscris de Cătălin Golofca a fost anulat incorect. Mai mult, fostul jucător al lui FCSB speră ca elevii săi să facă un joc bun în Lisabona, acolo unde vor întâlni Sporting.

DICĂ FCSB - ASTRA 1-1. "Am început foarte prost meciul!"

"Am început jocul foarte prost. A trebuit să primim un gol să ne revenim şi să începem să jucăm. Încercăm, reuşim să ducem mingea în faţa porţii, dar nu reuşim să înscriem. Adversarul ajunge o singură dată la poartă şi dă gol. Trebuie să avem concentrare mai mare în faţa porţii. Am înţeles că nu a fost ofsaid la golul lui Golofca. Din păcate ne scot şi mingea din poartă. Eu nu vreau să mă bag în aceste discuţii pentru că nu îmi stă în caracter. Se vede clar ce se întâmplă! Nu vreau să comentez mai mult.

Am fost ieri în Portugalia şi acolo era un gazon verde, impecabil. Nu ştiu de ce aici sunt astfel de probleme. 

Benzar şi Nedelcu au avut o evoluţie bună azi şi sunt sigur că ne vor ajuta pe viitor. Bălaşa şi Teixeira sunt accidentaţi. O să vedem mâine ce accidentări au. Acesta este ghinionul cel mai mare şi sperăm să-i recuperăm până la meciul cu Sporting. O să dăm totul pe teren pentru a obţine un rezultat pozitiv. Am încercat să menajez mai mulţi jucători pentru că am jucat din 3 în 3 zile. Nu am înţeles de ce a fost făcut acest program, dar nu avem ce să facem. Probabil nu se gândesc la echipele din România, cred că nu vor să aibă echipe în Champions League", a spus Nicolae Dică.

În runda a 7-a din Liga 1 Betano, sezon 2017-2018, Astra Giurgiu va primi vizita formaţiei CSM Politehnica Iaşi, vineri, 18 august, de la ora 21:00, iar FCSB se va deplasa pe terenul celor de la Juventus Bucureşti, sâmbătă, 19 august, de la ora 21:00.

După meciul din etapa a 6-a, FCSB se află pe poziţia a 3-a, cu 12 puncte, după ce a bifat trei victorii şi trei egaluri, iar Astra Giurgiu este pe locul 4, cu 11 puncte (3 victorii, 2 egaluri şi o înfrângere). Edi Iordănescu, antrenorul fostei campioane a României, s-a arătat nemulţumit de arbitrajul lui Adrian Cojocaru.

FCSB - Astra Giurgiu, scor 1-1, în etapa a 6-a din Liga 1 Betano, sezon 2017-2018. Toate meciurile din Liga 1 Betano sunt LIVE VIDEO pe www.fanatik.ro.

viewscnt
1 EUR4.6599 lei+0,0343
1 USD3.8182 lei+0,0496
1 XAU163.5981 lei+0,9231