Carousel hot news

Dică se dezice de Becali şi de Meme: “Nu mă bucur de răul altora!”

Nicolae Dică a susţinut sâmbătă o conferinţă de presă înaintea partidei din Liga 1 împotriva celor de la Concordia Chiajna, care se va disputa pe stadionul ilfovenilor, duminică, de la ora...
05.08.2017 | 12:52
Dică se dezice de Becali şi de Meme:
ADVERTISEMENT

Nicolae Dică a susţinut sâmbătă o conferinţă de presă înaintea partidei din Liga 1 împotriva celor de la Concordia Chiajna, care se va disputa pe stadionul ilfovenilor, duminică, de la ora 21.00. Tehnicianul a vorbit şi despre partidă, dar şi despre declaraţiile făcute joi, după tragerea la sorţi, când Gigi Becali şi Mihai Stoica i-au ironizat pe cei de la Dinamo – vezi detalii.

“Eu nu am făcut nicio ironie şi eu sunt genul de om care mă bucur pentru realizările mele şi nu mă bucur pentru răul altuia. Au fost nişte glume care s-au făcut acolo, dar nu vreau să comentez eu acest lucru”, spus Dică.

El consideră că este normal ca dinamoviştii să îşi dorească să se răzbune pe teren. “Întotdeauna au fost aceste derbiuri, nu a contat locul din clasament al echipelor, mereu a fost o luptă între cele două echipe. Este un lucru normal să îşi dorească asta. Şi noi ne dorim să câştigăm contra tuturor echipelor şi mai ales contra lui Dinamo”, a afirmat tehnicianul.

ADVERTISEMENT

Referitor la fanii echipei Dinamo, Dică a spus că nu îl interesează ce au promis aceştia: “Nu mă interesează, important este ca noi să jucăm fotbal şi să obţinem rezultate pozitive în Europa şi în campionat. Dacă doar asta este mândria lor, să facă anumite coregrafii la o rivală, e problema lor”.

Dică a precizat că FCSB îşi va juca şansa cu Sporting, indiferent cât de mică este. “Până la meciul cu Sporting mai avem trei meciuri de jucat, foarte importante pentru noi. Important este că avem o şansă, cât de mică ar fi această şansă vom încercăm să profităm de ea. Este o mulţumire că am ajuns în play-off-ul LC. E foarte bine, vin foarte mulţi bani din grupe. Practic pentru un an de zile clubul are resurse financiare, dar noi nu trebuie să ne mulţumim cu puţin, să muncim în continuare şi să încercăm intrarea în LC”, a declarat Nicolae Dică.

ADVERTISEMENT

Dică încearcă astfel să detensioneze atmosfera, mai ales că oficialii dinamovişti au replicat ieri destul de dur, Adrian Mutu vorbind despre “circul” pe care l-au făcut cei doi, iar Ionel Dănciulescu afirmând că lucrurile spuse de Becali şi Stoica sunt doar ironii ieftine.

Urmăreşte toată conferinţa de presă a lui Dică!

ADVERTISEMENT
CITEȘTE mai multe articole interesante din categoriile NEWS, SPORT sau LIFE
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Câștigă ACUM o Dacia Logan, 2.000 de euro și multe alte premii!
  • Nr. 850. 32 pagini + CD. Doar 10 lei!
A apărut noua revistă Taifasuri