ADVERTISEMENT
Carousel hot news

Dică ştie ce nu merge: “Noi trebuie să marcăm 4-5 goluri pe meci”

Nicolae Dică s-a declarat nemulţumit de stare atacului, nu de cea a apărării după partida terminată la egalitate în faţa celor de la Poli Iaşi, scor 1-1. Dică spune că echipa sa a controlat...
Autor: Alex Bradescu | 10.08.2017 | 00:03
Dică ştie ce nu merge:

Nicolae Dică s-a declarat nemulţumit de stare atacului, nu de cea a apărării după partida terminată la egalitate în faţa celor de la Poli Iaşi, scor 1-1. Dică spune că echipa sa a controlat meciul în totalitate şi că ai săi au primit gol din întâmplare şi că nu trebuia să scape victoria din mână.

ADVERTISEMENT

“Sunt îngrijorat că nu reuşim să marcăm mai multe goluri. Avem ocazii multe şi dăm prea puţine, trebuie ca din 7-8 ocazii să marcăm de 4-5 ori, pentru că avem jucători de valoare. Iaşiul ne-a dat gol la singura fază din prima repriză la care au ajuns în careu şi au mai avut o ocazie în a doua. Atât! În rest, am controlat meciul în totalitate”, a declarat Dică.

ADVERTISEMENT

Dica FCSB – Iasi 1-1. “Mai vreau un fundas central”

Dică a vorbit şi despre noile transferuri, Romario Benzar şi Dragoş Nedelcu, achiziţionaţi chiar amiercuri de la Viitorul. Tehnicianul spune că cei doi mai au nevoie de timp pentru a se integra şi a mai cerut un alt fundaş central la echipă, post în care va evolua şi Dragoş Nedelcu.

“Benzar şi Enache de-abia au ajuns, nu ştiu dacă vor intra în următoarea etapă. Nedelcu va juca fundaş central, a mai făcut-o şi la juniori. Eu mai vreau încă un fundaş central, sper să-l aducem”, a declarat Dică. 

ADVERTISEMENT
CITEȘTE mai multe articole interesante din categoriile NEWS, SPORT sau LIFE
ADVERTISEMENT
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Câștigă ACUM o Dacia Logan, 2.000 de euro și multe alte premii!
  • Nr. 842. 32 pagini. Doar 5 lei!